Validen dikkat çeken paylaşım

Validen dikkat çeken paylaşım ARDAHAN-BHA Hayatı her yönüyle olumsuz etkileyen dondurucu soğuklar Ardahan’da ısınma giderleri başta olmak üzere birçok yönüyle çekilmez bir hale dönüştü. Şubat ayının başında yoğun kar yağışı sonrası başlayan ve bir aydır aralıksız süren dondurucu soğuklar Ardahan ve ilçelerinde etkisini artırarak devam ediyor. Geceleri eksi 30’u gören kent merkezinde gündüz saatlerinde ise...

Validen dikkat çeken paylaşım

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Validen dikkat çeken paylaşım

ARDAHAN-BHA

Hayatı her yönüyle olumsuz etkileyen dondurucu soğuklar Ardahan’da ısınma giderleri başta olmak üzere birçok yönüyle çekilmez bir hale dönüştü.

Şubat ayının başında yoğun kar yağışı sonrası başlayan ve bir aydır aralıksız süren dondurucu soğuklar Ardahan ve ilçelerinde etkisini artırarak devam ediyor. Geceleri eksi 30’u gören kent merkezinde gündüz saatlerinde ise eksi 15-20 derece ile bölgenin en soğuk ili olurken, şehir adeta buz kesti.

Çiçek, Ardahan’ın sğuk hava ile mücadelesine sosyal medyadan dikkat çekti

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, soğuk havaların etkisini sürdürdüğü il genelindeki hava durumu raporunu sosyal medya platformu X’den paylaşarak, “İlimizde son dört günden bu tarafa eksi 33 dereceleri görüyoruz.” Notunu düşerken, Türkiye haritasıyla illerin hava sıcaklıklarının gösterildiği başka bir paylaşımda ise sadece Ardahan’ın eksi derece olduğunu belirterek, “Ülkemizin en renkli ili Ardahan yine farkını gösteriyor” paylaşımı ise dikkat çekti.

Ülkenin olduğu gibi bölgenin de en soğuk illeri arasında ilk sırada olan Ardahan’da soğuk havalar nedeniyle devlet desteği bekleyen vatandaşlar, Türkiye ortalaması 15 derece olan hava sıcaklıklarının Ardahan’da eksi 20-30’ları bulması nedeniyle pozitif ayrımcılık yapılmasını talep ediyor.

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, akıllara geçtiğimiz hafta Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in devletten ilimize pozitif ayrımcılık yapılarak vatandaşların desteklenmesi çağrısını getirdi.

Öte yandan soğuk havalar nedeniyle yol ve kaldırımlardaki buzlanmalarda devam ediyor. Eksi 20 derece ile güne başlayan vatandaşların ilk işi ise araçlarının buz tutan camlarını temizlemek ve araçlarını ısıtarak çalıştırmak oluyor.

Validen dikkat çeken paylaşım

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.