Başkan Demir: Başlıyoruz

Başkan Demir: Başlıyoruz ARDAHAN-BHA Mevcut Belediye başkanı ve CHP Ardahan adayı Faruk Demir, hafta sonu partisinin İl ve merkez ilçe örgütüyle seçim çalışmaları hakkında istişare toplantısı düzenledi. Özel bir restoran da düzenlenen toplantıya teşkilatların yanı sıra sandık görevlileri katıldı. Kalabalık bir heyet halinde bir araya gelen Başkan Demir ve CHP kurmayları 31 Mart yerel seçim...

Başkan Demir: Başlıyoruz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Demir: Başlıyoruz

ARDAHAN-BHA

Mevcut Belediye başkanı ve CHP Ardahan adayı Faruk Demir, hafta sonu partisinin İl ve merkez ilçe örgütüyle seçim çalışmaları hakkında istişare toplantısı düzenledi. Özel bir restoran da düzenlenen toplantıya teşkilatların yanı sıra sandık görevlileri katıldı. Kalabalık bir heyet halinde bir araya gelen Başkan Demir ve CHP kurmayları 31 Mart yerel seçim çalışmalarında izleyecekleri strateji üzerinde fikir alışverişinde bulundular.

CHP Ardahan Belediye Başkan adayı Faruk Demir, teşkilatlarla yaptığı değerlendirme toplantısını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Başkan Demir, “Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanımız Yalçın Taştan, Merkez ilçe Başkanımız Kadir Sinan Onay ve sandık görevlisi yoldaşlarımla kahvaltılı çalışma programında buluştuk. Başlıyoruz” notunu paylaştı.

Öte yandan CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu’nun geçen hafta kente gelerek partisinin seçim çalışmalarına start vermesiyle başlayan hareketlilik partinin saha çalışmalarına da yansıdı. Kamuoyunda eleştirilere neden olan CHP örgütünün sahaya inmediği algısı da parti içinde verilen birlik ve beraberlik görüntüsüyle ortadan kalkmış oldu.

Başkan Demir: Başlıyoruz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.