Bilek Güreşinde Ardahan rüzgarı

Bilek Güreşinde Ardahan rüzgarı ARDAHAN-BHA Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası milli takım seçmelerinde Adahanlı sporcular 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya elde etti. Emrah Okçu, sol kolda Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanırken, aynı zamanda sağ kolda Türkiye şampiyonluğu olarak da gümüş madalya kazandı. Gençler 70 kiloda Aybüke Yıldız, sol kolda Türkiye üçüncüsü...

Bilek Güreşinde Ardahan rüzgarı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilek Güreşinde Ardahan rüzgarı

ARDAHAN-BHA

Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası milli takım seçmelerinde Adahanlı sporcular 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya elde etti.

Emrah Okçu, sol kolda Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanırken, aynı zamanda sağ kolda Türkiye şampiyonluğu olarak da gümüş madalya kazandı. Gençler 70 kiloda Aybüke Yıldız, sol kolda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya elde etti. 18 yaş altı erkeklerde 70 kiloda ise Arda Yıldız, sağ kol Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Ardahanlı sporcuların bu başarısıyla toplamda dört madalya kazanan Türkiye şampiyonu Emrah Okçu, Slovakya’da Avrupa Şampiyonası’nda birinci oldu.

Bilek Güreşinde Ardahan rüzgarı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.