BIG Partisi adaylarını belirledi

BIG Partisi adaylarını belirledi Çok kültürlü bir yapıya sahip olan yeni yönetimde Genel Başkanlığa tekrar Haluk Yıldız seçilirken, Sasa Olevic ve Şevki Bilgin başkan yardımcılığına, Ramazan Gökçeöz mali işler başkanlığına, Münevver Canseven kadın kolları başkanlığına seçildi. Yedi kişiden oluşan yönetim kurulunun diğer üyeleri ise Nurettin Arul, ve Dr. Rafael Friebe. BIG Partisi Genel Başkanı Haluk...

BIG Partisi adaylarını belirledi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BIG Partisi adaylarını belirledi

Çok kültürlü bir yapıya sahip olan yeni yönetimde Genel Başkanlığa tekrar Haluk Yıldız seçilirken, Sasa Olevic ve Şevki Bilgin başkan yardımcılığına, Ramazan Gökçeöz mali işler başkanlığına, Münevver Canseven kadın kolları başkanlığına seçildi. Yedi kişiden oluşan yönetim kurulunun diğer üyeleri ise Nurettin Arul, ve Dr. Rafael Friebe. BIG Partisi Genel Başkanı Haluk Yıldız selamlama konuşmasına şu sözlerle başladı: Derler ya, “kötü komşu insanı mal sahibi yapar”, işte biz de 2010 senesinde gördük ki, Almanya’da yaşayan göçmen kökenli insanlar yaşadıkları ve emek verdikleri bu ülkede söz sahibi olmak istiyorlarsa, kendi kimlik ve değerlerinden ödün vermeden temsil edilecekleri, onların dertleriyle dertlenen bir siyasi adrese, yani kendi partilerine ihtiyaçları var.

Böylece BIG Partisi doğdu. Biz Almanya’da yaşayan, kimliklerini ve değerlerini korumak isteyen tüm insanları gerektiği gibi temsil etmek, onların gönüllerini ve güçlerini birleştirmek ve özellikle her alanda fırsat eşitliği başta olmak üzere, birçok alanda mağdur edilen kesimlerin meşru haklarını siyasi daha samimi savunmak ve talep etmek için yola çıkmış bir partiyiz.

BIG Partisi kurulduğu günden beri, yani 14 senede, 9 eyalette teşkilatlanmış bulunmaktadır. Şimdiye kadar 45 yerel, 9 eyalet, 1 federal, 1 Avrupa parlamentosu olmak üzere 56 seçime girmiştir ve hali hazırda Almanya genelinde 10 belediye meclis üyesi mevcuttur. Yaşadığımız toplumda siyasetin adil ve çözüm odaklı olması gerektiğini ve bunun da başta ayrımcılık ve ırkçılığa karşı mücadele etmekten geçtiğini belirten Yıldız, BIG Partisi’nin 40’dan fazla farklı milletten ve kültürden üyesinin olmasının, Almanya’nın demografik yapısını en iyi yansıtan oluşum olduğunu belirtti.

2024 Avrupa Parlamentosu seçimleri BIG Parti adayları:

1.Haluk Yıldız 2. Dr. Rafeal Friebe 3.İsmet Mısırlıoğlu 4. Faissal Wardak 5.Sema Kuzucu 6.Tarek Ali 7.Sasa Olevic 8.Gürel Akkaya 9.Cemile Acar-Gökce 10.Mümin Uluç 11.Kaisa Ilunga 12. Denis Onbasha 13.Dr. Sabrina Ibtissem Sohbi 14. Anzuhan Yeniyayla 15.Eddin Ljajic 16. Özlem Yıldız 17. Obaide El-Modadal 18. Arzu Ün 19.Alper Antonio Chipatime 20. Sabahuddin Avdovic 21.Barış Yavuz 22.Şahin Salbars 23.Abdurrahim Bouzaidi 24.Mehmet Ünal 25.Yusuf Can Zeyrek 26.Elias Eljazaouli 27. Dilek Eskitürk 28. Fethi Akdoğan

BIG Partisi adaylarını belirledi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.