Çevre Bakanlığı Ardahan’a araç gönderdi

Çevre Bakanlığı Ardahan’a araç gönderdi ARDAHAN-BHA AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un girişimleri sonucu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ardahan’a araç gönderildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Bilal Emin ve AK Partililerin katıldığı kurdele kesme töreninde konuşan Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, “Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet ulaştırma noktasında İl Özel İdaresi araç parkını daha fazla geliştirme...

Çevre Bakanlığı Ardahan’a araç gönderdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre Bakanlığı Ardahan’a araç gönderdi

ARDAHAN-BHA

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un girişimleri sonucu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ardahan’a araç gönderildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Bilal Emin ve AK Partililerin katıldığı kurdele kesme töreninde konuşan Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, “Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet ulaştırma noktasında İl Özel İdaresi araç parkını daha fazla geliştirme hedefinde bugün Çevre ve Şehircilik Bakanlığının göndermiş olduğu araçla filomuzu daha da güçlendirdik. İlimize katkılarından dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye Ardahan adına teşekkür ediyorum” dedi.

İl Özel İdaresi araç parkuru alanında düzenlenen tören katılan AK Parti Ardahan İl başkanı Ersin Yılmaz’da, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet ulaştırma noktasında İl Özel İdaresi araç filosunun her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Bugünde Özel İdaremizin araç parkuruna yeni dâhil edilen aracı hibe eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na, aracın ilimize kazandırılmasında girişimlerde bulunan Milletvekilimiz Kaan Koç’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hükümetimizin ilimizdeki yatırımları artarak devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Çevre Bakanlığı Ardahan’a araç gönderdi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.