Otomobilin çarptığı yaya metrelerce savruldu

Otomobilin çarptığı yaya metrelerce savruldu Kaza sonrası olayın şaşkınlığını yaşayan araç sürücüsü “Kazayı ben yapmadım. Araç içerisinde olanlar beni bırakıp kaçtı. Yanımda M.A. ve A.A. isimli iki arkadaşım vardı. Ben arka koltukta oturuyordum. Alkollü araç kullanacak kadar bilinçsiz değilim. Ben esnafım. Alkol alıp araç kullanacak kadar kafayı yemedim. Kimse olmazsa yanımda bir şoför tutar öyle...

Otomobilin çarptığı yaya metrelerce savruldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otomobilin çarptığı yaya metrelerce savruldu

Kaza sonrası olayın şaşkınlığını yaşayan araç sürücüsü “Kazayı ben yapmadım. Araç içerisinde olanlar beni bırakıp kaçtı. Yanımda M.A. ve A.A. isimli iki arkadaşım vardı. Ben arka koltukta oturuyordum. Alkollü araç kullanacak kadar bilinçsiz değilim. Ben esnafım. Alkol alıp araç kullanacak kadar kafayı yemedim. Kimse olmazsa yanımda bir şoför tutar öyle yola çıkarım. Gerçekten bu arabayı ben sürmüyordum. Ceza yazmanız gerekiyorsa da boynum kıldan ince. Benim gizlim saklım yok. Evet alkol aldım ama aracı ben kullanmıyordum.” Derken yapılan alkol metre testinde sürücünün alkollü olduğu görüldü.

Polislerin “Biz sana inanıyoruz. Şimdi işlemleri tamamlamak üzere bizimle gelmeniz gerekiyor.” sözleri üzerine ikna olan sürücünün aracı Kılbasan yolu üzerindeki otoparka çekilmek üzere çekiciye yüklendi.

 

Otomobilin çarptığı yaya metrelerce savruldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.