Vali Çiçek, vatandaşların sesine kulak verdi

Vali Çiçek, vatandaşların sesine kulak verdi ARDAHAN-BHA Vali Çiçek, son toplantıda vatandaşlarla bir araya gelerek, onların karşılaştığı sorunları dinledi ve çözümü için ilgili kurumlara talimatlar verdi. Toplantıya katılan vatandaşlar, Vali Çiçek’e birebir görüşme fırsatı bulurken, kendilerine iletilen sorunları ve talepleri doğrudan Vali Hayrettin Çiçek’e aktardılar. Vali Çiçek ise vatandaşların sorunlarını dikkatle dinleyerek, çözümü için gerekli...

Vali Çiçek, vatandaşların sesine kulak verdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Çiçek, vatandaşların sesine kulak verdi

ARDAHAN-BHA

Vali Çiçek, son toplantıda vatandaşlarla bir araya gelerek, onların karşılaştığı sorunları dinledi ve çözümü için ilgili kurumlara talimatlar verdi.

Toplantıya katılan vatandaşlar, Vali Çiçek’e birebir görüşme fırsatı bulurken, kendilerine iletilen sorunları ve talepleri doğrudan Vali Hayrettin Çiçek’e aktardılar. Vali Çiçek ise vatandaşların sorunlarını dikkatle dinleyerek, çözümü için gerekli adımların atılması talimatını verdi.

Halk günü buluşmalarının önemine vurgu yapan Vali Çiçek, “Devlet olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızı birebir dinleyeceğiz, her türlü sorun ve sıkıntılarında yanlarında olacağız” dedi.

Vali Çiçek, vatandaşların sesine kulak verdi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.