Fadıloğlu esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

Fadıloğlu esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor  Ziyarete; AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe de katılım sağladı. Esnafın görüşünün kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Rıdvan Fadıloğlu; esnafın taleplerini ve sorunlarını dinledi, kendisine yöneltilen tüm soruları cevapladı. Gördüğü ilgi...

Fadıloğlu esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fadıloğlu esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

 Ziyarete; AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe de katılım sağladı.

Esnafın görüşünün kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Rıdvan Fadıloğlu; esnafın taleplerini ve sorunlarını dinledi, kendisine yöneltilen tüm soruları cevapladı. Gördüğü ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her zaman ve her konuda esnafın destekçisi olmayı sürdüreceklerini vurguladı. Başkan Fadıloğlu, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen her esnafla fotoğraf çektirdi. Koyu sohbetlerin yapıldığı ziyaretlerde Başkan Fadıloğlu, karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaştı.

Fadıloğlu esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.