Arda Güler Real Madrid’de mutlu değil

Arda Güler Real Madrid’de mutlu değil Spor – BHA Eflatun-beyazlı formayı en son 18 Şubat tarihinde Rayo Vallecano karşısında giyen Arda Güler, Real Madrid çatısı altında yalnızca 89 dakika sahada kalabildi. Toplamda 5 maçta forma şansı bulan milli yıldız, bunların sadece birinde ilk 11’de yer aldı. Carlo Ancelotti, Arda Güler sorularından bıktı Arda, Real Madrid’in...

Arda Güler Real Madrid’de mutlu değil

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arda Güler Real Madrid’de mutlu değil

Spor – BHA

Eflatun-beyazlı formayı en son 18 Şubat tarihinde Rayo Vallecano karşısında giyen Arda Güler, Real Madrid çatısı altında yalnızca 89 dakika sahada kalabildi. Toplamda 5 maçta forma şansı bulan milli yıldız, bunların sadece birinde ilk 11’de yer aldı.

Carlo Ancelotti, Arda Güler sorularından bıktı

Arda, Real Madrid’in 25 Şubat günü Sevilla ile oynadığı karşılaşmanın 80. dakikasında oyuna girmeye hazırlanırken, Luka Modric’in attığı golden sonra Carlo Ancelotti tarafından tekrardan kulübeye çağırıldı. Bu olayın maç sonrası basın toplantısında kendisine sorulması üzerine İtalyan teknik adam, ”Luka’nın attığı golden önce içinde Arda’nın da olduğu bir plan yapmıştım ama golden sonra fikrim değişti. Arda ne yaptığımı anlıyor ancak anlamasa da bir şey olmaz.” sözlerini kullandı.

Arda Güler Real Madrid’de mutlu değil

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.