Aile hekimlerinden ‘Süresiz Çarşamba’ eylemi

Aile hekimlerinden ‘Süresiz Çarşamba’ eylemi “EYLEMLERİMİZ DEVAM EDECEK” Basın açıklamasını okuyan SES Batman Şube Başkanı Cihan Tüzün, “Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) ve TTB AHEK ile birlikte hazırladığımız eylem programı ile ASM çalışanları üzerindeki vergi yükü ve emek sömürüsüne karşı mücadelede kararlı olduğumuzu bir kez daha yineliyoruz. Vergi adaletinin temel amacı, vergi yükünün...

Aile hekimlerinden ‘Süresiz Çarşamba’ eylemi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile hekimlerinden ‘Süresiz Çarşamba’ eylemi

“EYLEMLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Basın açıklamasını okuyan SES Batman Şube Başkanı Cihan Tüzün, “Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) ve TTB AHEK ile birlikte hazırladığımız eylem programı ile ASM çalışanları üzerindeki vergi yükü ve emek sömürüsüne karşı mücadelede kararlı olduğumuzu bir kez daha yineliyoruz.

Vergi adaletinin temel amacı, vergi yükünün yurttaşlar arasında geliri ve insanca yaşam giderleri temel alınarak hak kaybı yaratmadan adaletli ve eşit olarak dağıtılmasıdır.

Ancak ekonomik krizle birlikte ücretli çalışanların üzerindeki vergi yükü ve temel ihtiyaçlar üzerinden alınan dolaylı vergilerin oranı giderek daha fazla artırılmış, çalışanların üzerine eklenen yük dayanılmaz hale gelmiştir. Amacımız vergide adalet ve sabit yüzde 15 vergi. ASM çalışanlarından haksız ve adaletsiz bir şekilde kesilen vergi uygulamasından vazgeçilene dek, kesintilerin yıl içinde sabit kalması ve vergi kesinti oranının en fazla yüzde 15 ile sınırlanması gerçekleşinceye kadar mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Aile hekimlerinden ‘Süresiz Çarşamba’ eylemi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.