Milletvekili Kaan Koç projelerini hızlandırdı

Milletvekili Kaan Koç projelerini hızlandırdı ARDAHAN-BHA AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret ederek yeni organize sanayi bölgesi çalışmalarını masaya yatırdı. Milletvekili Koç, Bakan Kacır ile gerçekleştirdiği görüşmede, Ardahan’ın ihtiyaç duyduğu yeni organize sanayi bölgesi konusunu detaylı bir şekilde ele aldı. Ziyarette, yeni organize sanayi bölgesi çalışmalarının son...

Milletvekili Kaan Koç projelerini hızlandırdı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Kaan Koç projelerini hızlandırdı

ARDAHAN-BHA

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret ederek yeni organize sanayi bölgesi çalışmalarını masaya yatırdı.

Milletvekili Koç, Bakan Kacır ile gerçekleştirdiği görüşmede, Ardahan’ın ihtiyaç duyduğu yeni organize sanayi bölgesi konusunu detaylı bir şekilde ele aldı. Ziyarette, yeni organize sanayi bölgesi çalışmalarının son durumu hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Koç, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret ettim. Ardahan Belediyesi’nin olumsuz görüş bildirdiği Ardahan Yeni Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarımızı değerlendirdik. Bu önemli yatırımı, merkezi hükümet desteğiyle hayata geçirme kararı aldık. Ardahan’ın gençlerine istihdam sağlayacak ve geri dönüşü destekleyecek bu projeyi istemeyenlere rağmen memleketin çocukları olarak hayata geçireceğiz. Bakanımızın selamlarını Ardahanlı hemşehrilerimize iletiyorum” şeklinde konuştu.

Milletvekili Kaan Koç projelerini hızlandırdı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.