Tokuş: “Milli yolunuz açık olsun”

Tokuş: “Milli yolunuz açık olsun” Bilal ÇAKMAK / SİVAS-BHA Gerçekleştirilen ziyarette Milli Yol Partisi Belediye Başkan Adayı Zeki Haral, Milli Yol Partisi olarak Sivas’ta şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinden giderek onun emanetine sahip çıkacaklarını ve Sivas için yeni bir alternatif olacaklarını vurguladı. Haral, “Muhsin başkanın emanetini taşıyacak, Sivas’ımıza hizmet etmek için yola çıkıyoruz. Milli Yol...

Tokuş: “Milli yolunuz açık olsun”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokuş: “Milli yolunuz açık olsun”

Bilal ÇAKMAK / SİVAS-BHA

Gerçekleştirilen ziyarette Milli Yol Partisi Belediye Başkan Adayı Zeki Haral, Milli Yol Partisi olarak Sivas’ta şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinden giderek onun emanetine sahip çıkacaklarını ve Sivas için yeni bir alternatif olacaklarını vurguladı. Haral, “Muhsin başkanın emanetini taşıyacak, Sivas’ımıza hizmet etmek için yola çıkıyoruz. Milli Yol Partisi olarak, şehrimizi daha yaşanabilir kılmak için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

Gündem Sivas imtiyaz sahibi Tokuş yapmış olduğu açıklamada, “Sultan Şehir Sivas’ımız için Muhsin başkanın yolundan ilerleyen Sayın Zeki Haral ve değerli yöneticilerine nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ederim. 31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel Seçimler ülkemize ve şehrimize hayırlar getirsin. Sayın Zeki bey ve ekibi için milli yolları açık olsun” ifadelerini kullandı.

Tokuş: “Milli yolunuz açık olsun”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.