DAKA toplantısı Hakkari’de yapıldı

DAKA toplantısı Hakkari’de yapıldı BİTLİS- BHA Bölge kalkınmasını desteklemek için atılacak adımların konuşulduğu toplantıda; mali destek programları ve projelere ilişkin hususlar, personel ve yeni personel istihdamına ilişkin hususlar, 2023 insan kaynakları uygulama raporunun sunulması, ajans bina kiralaması ile araç kiralamasına ilişkin hususları ele alınarak, afet yönetimine ilişkin ajans faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Bölgenin potansiyeli, ekonomisi,...

DAKA toplantısı Hakkari’de yapıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DAKA toplantısı Hakkari’de yapıldı

BİTLİS- BHA

Bölge kalkınmasını desteklemek için atılacak adımların konuşulduğu toplantıda; mali destek programları ve projelere ilişkin hususlar, personel ve yeni personel istihdamına ilişkin hususlar, 2023 insan kaynakları uygulama raporunun sunulması, ajans bina kiralaması ile araç kiralamasına ilişkin hususları ele alınarak, afet yönetimine ilişkin ajans faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Bölgenin potansiyeli, ekonomisi, yatırım fırsatları ve kalkınma hedeflerine de değinilen toplantı, dilek ve temenniler ile son buldu.

DAKA toplantısı Hakkari’de yapıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.