İSTE Bilimde üretime devam ediyor

İSTE Bilimde üretime devam ediyor Doç. Dr. Abasıkeleş Turgut “Araçsız Tasarsız Ağlar için Hibrit Mimariye Sahip Veri ve Varlık Odaklı Yeni Bir İtibar Yönetim Şeması” başlıklı projesi ile İSTE’de yürütülen TÜBİTAK Projesi sayısı yine, yeniden artmış oldu. Projede, Araçsız Tasarsız Ağlar için merkezi ve dağıtık güven yaklaşımları birleştirilerek hem veri hem de varlık odaklı güven...

İSTE Bilimde üretime devam ediyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTE Bilimde üretime devam ediyor

Doç. Dr. Abasıkeleş Turgut “Araçsız Tasarsız Ağlar için Hibrit Mimariye Sahip Veri ve Varlık Odaklı Yeni Bir İtibar Yönetim Şeması” başlıklı projesi ile İSTE’de yürütülen TÜBİTAK Projesi sayısı yine, yeniden artmış oldu. Projede, Araçsız Tasarsız Ağlar için merkezi ve dağıtık güven yaklaşımları birleştirilerek hem veri hem de varlık odaklı güven parametrelerini hesaba katan, akıllı saldırılara karşı dayanıklı, ortam şartları ile uyarlanabilir güven ölçütlerine sahip, sosyal metrikleri kullanan yeni bir güven yönetim şeması oluşturulması hedefleniyor.

​Başvuru sonuçlarının açıklandığı zamanlarda arka arkaya gelen kabul haberlerinden mutluluk duyduğunu ifade eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için bilimde üretime devam ediyoruz. Doç. Dr. İpek Abasıkeleş Turgut hocamızın projesinin de ülkemizde bilimin öncü kuruluşlarından TÜBİTAK tarafından desteklenecek olması gurur verici. Hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Durmadan, yorulmadan üretmeye devam…” dedi.

İSTE Bilimde üretime devam ediyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.