Samsun’da spor şöleni başladı

Samsun’da spor şöleni başladı Mehmet YAZICI / SAMSUN – BHA Türkiye Vücut Geliştirme, Fıtness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan, ‘Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçme Müsabakaları’ Samsun Ilkadım Okçuluk Salonunda yoğun katılım ile başladı. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, müsabakalara yaklaşık Bin 600...

Samsun’da spor şöleni başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’da spor şöleni başladı

Mehmet YAZICI / SAMSUN – BHA

Türkiye Vücut Geliştirme, Fıtness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan, ‘Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçme Müsabakaları’ Samsun Ilkadım Okçuluk Salonunda yoğun katılım ile başladı. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, müsabakalara yaklaşık Bin 600 sporcunun katıldığını belirterek, Şampiyonanın 2 Mart 2024 tarihinde sona ereceğini söyledi.

Dev Şampiyonanın ilk gününde kategorilerinde dereceye giren sporculara madalyaları Federasyon Başkanı Niyazi Kurt, As Başkanlar Tamer Arık ve Yakup Cin, yönetim kurulu üyeleri ve antrenörleri tarafından takdim edildi.

Samsun’da spor şöleni başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.