Kuşpınar Mahallesi’nde felaketin eşiğinden dönüldü – Gazete Şehir

Kuşpınar Mahallesi’nde felaketin eşiğinden dönüldü Kuşpınar Mahallesi gece korkuyla uyandı. Alkollü olduğu belirlenen bir şahsı henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sokak içerisinde bulunan park halindeki elektrikli motoru ateşe verdi. Ardından da çöp konteynerlerini yaktı. 2’de arabayı ateşe verdi. Olay yerine hızla gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Olayda bir motor tamamen...

Kuşpınar Mahallesi’nde felaketin eşiğinden dönüldü – Gazete Şehir

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuşpınar Mahallesi’nde felaketin eşiğinden dönüldü

Kuşpınar Mahallesi gece korkuyla uyandı. Alkollü olduğu belirlenen bir şahsı henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sokak içerisinde bulunan park halindeki elektrikli motoru ateşe verdi. Ardından da çöp konteynerlerini yaktı. 2’de arabayı ateşe verdi.

Olay yerine hızla gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Olayda bir motor tamamen yanarken, kullanılamaz hale geldi. İtfaiyenin dikkati sayesinde araçlardaki yangın büyümeden söndürüldü. Alkollü şahsın yakalandığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kuşpınar Mahallesi Muhtarı Cavit Tığraklı yaşananlara ilişkin sosyal medyasından, “Kuşpınar Mahallesi’nde gece saat 2 de alkollü bir kişi tarafından bir adet elektrikli motor , çöp konteynerleri ve arabalar ateş ve zarara uğradı Allah korudu ki arabalar ateş alsaydı çok daha büyük sorunlar ortaya çıkabilirdi” görüşlerine yer verdi.

 

Kuşpınar Mahallesi’nde felaketin eşiğinden dönüldü – Gazete Şehir

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.