Yavaş: Yaptıklarımızı kuruşu kuruşuna anlatıyoruz

Yavaş: Yaptıklarımızı kuruşu kuruşuna anlatıyoruz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi’nde Kuaförler ve Güzellik Uzmanları İstişare Toplantısına katıldı. Yavaş toplantıda Ankara’nın gelişmesi ve güzelleşmesi adına yaptıkları çalışmaların devam ettiğine değindi. Son 5 yılda Ankara’ya bağlantı yolları, kavşaklar ve yeşil alan çalışmaları gibi bir çok hizmetin vatandaşın huzuru ve yaşam kalitesini artırmak için...

Yavaş: Yaptıklarımızı kuruşu kuruşuna anlatıyoruz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yavaş: Yaptıklarımızı kuruşu kuruşuna anlatıyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi’nde Kuaförler ve Güzellik Uzmanları İstişare Toplantısına katıldı. Yavaş toplantıda Ankara’nın gelişmesi ve güzelleşmesi adına yaptıkları çalışmaların devam ettiğine değindi. Son 5 yılda Ankara’ya bağlantı yolları, kavşaklar ve yeşil alan çalışmaları gibi bir çok hizmetin vatandaşın huzuru ve yaşam kalitesini artırmak için yapıldığına değinen Yavaş “Millet görsün diye hizmet yapmıyoruz ” dedi. 

“Başkasının parasını kullanıyorsak onu en az şekilde kullanmalıyız

Bir belediye başkanının vatandaşın ondan hesap soracağını bilmesi gerektiğine değinen Yavaş  “Vatandaşın parasını kullandığını bilen başkanlar vatandaşın ondan hesap soracağını bilmesi lazım.  Biz zaman zaman meslek odalarına girip orada yaptığımız işleri kuruşu kuruşuna anlatıyoruz” açıklamasında bulundu.

Yavaş: Yaptıklarımızı kuruşu kuruşuna anlatıyoruz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.