Sütoluk Köyü Derneğinden örnek davranış

Sütoluk Köyü Derneğinden örnek davranış ARDAHAN-BHA Şubat ayının ilk haftasında Ardahan ve ilçelerinde son yılların en yoğun kar yağışı sonrası Posof’un Derindere Köyünde bir vatandaşın ahırının çökmesi sonucu tüm büyükbaş hayvanlarının telef olması nedeniyle Sütoluk köyü derneği yardım kampanyası başlattı. Sütoluk Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Zeki Erdoğan, komşu köy Derindere ’de ahırı çöken...

Sütoluk Köyü Derneğinden örnek davranış

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sütoluk Köyü Derneğinden örnek davranış

ARDAHAN-BHA

Şubat ayının ilk haftasında Ardahan ve ilçelerinde son yılların en yoğun kar yağışı sonrası Posof’un Derindere Köyünde bir vatandaşın ahırının çökmesi sonucu tüm büyükbaş hayvanlarının telef olması nedeniyle Sütoluk köyü derneği yardım kampanyası başlattı.

Sütoluk Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Zeki Erdoğan, komşu köy Derindere ’de ahırı çöken vatandaşın zararını gidermek için yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu. Dernek Başkanı Zeki Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın üyelerimiz ve köylülerimiz bugün yapmış olduğumuz toplantıda, Kardeş ve komşu köyümüz Derindere de yaşanan kar felaketinden dolayı bizde Sütoluk köylüleri olarak bu felaketten dolayı, imkânı ölçüsünde destek olmak isteyen üyelerimizi yardıma davet ediyoruz” dedi.

Olay, 7 Şubat 2024 günü aşırı kar yağışı nedeniyle Ardahan’ın Posof ilçesine bağlı Derindere köyünde bir vatandaşın hayvanlarının içerisinde bulunduğu ahırın çökmesi sonucu 7 büyükbaş hayvan telef olmuştu.

Sütoluk Köyü Derneğinden örnek davranış

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.