Saadet Düsseldorf merhum Erbakan’ı andı

Saadet Düsseldorf merhum Erbakan’ı andı Murat PEHLİVAN/ ALMANYA- BHA Programın açılış konuşmasını bölge başkanı Celal Efe yaptı. Efe yaptığı konuşmada “yaşadığımız zaman dilimi içinde merhum liderimiz Erbakan hocamızı ve geride bize emanet bıraktığı Milli Görüş davasını “anan ve anlayanları” üç grupta incelemek mümkündür. 1- Olayların akışına kendini kaptırmış ve işin hikâye tarafıyla tatmin olup Erbakan...

Saadet Düsseldorf merhum Erbakan’ı andı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Düsseldorf merhum Erbakan’ı andı

Murat PEHLİVAN/ ALMANYA- BHA

Programın açılış konuşmasını bölge başkanı Celal Efe yaptı. Efe yaptığı konuşmada “yaşadığımız zaman dilimi içinde merhum liderimiz Erbakan hocamızı ve geride bize emanet bıraktığı Milli Görüş davasını “anan ve anlayanları” üç grupta incelemek mümkündür.
1- Olayların akışına kendini kaptırmış ve işin hikâye tarafıyla tatmin olup Erbakan Hocamızı ve Milli Görüş davamızı nostalji olarak kullanmakla geçinenler. Bu tipler maksadın ne olduğunu tam manasıyla kavrayamamış, anlayamamış olup, ‘devşirilecek meyveyi devşiremezler’ ve davanın eriştirmek istediği hiçbir hedefe erişemezler.”

2- İkinci zümre ise; Erbakan hocasını anlamış ve Milli Görüş davasını epey yüksek seviyede kavramış olanlardır. Bu kitlenin-tiplerin eksikliği harekete geçmeyişleri davaya omuz verip teşkilatta görev almayıp kenarda durmalarıdır. Onlar “geceleyin evinde hırsızı görüp pusuda uykuya dalarak hırsızın hırsızlığına engel olmayanlardır!”

3- Üçüncü grup diye tabir edeceğimiz kesim de; En yüksek zümre ise örnek gösterilen zümredir ki Erbakan Hocasına sadakatle bağlı ve Milli Görüş davasını okuyup, derinlemesine anlar ve gerektiği gibi çalışır. Milli Görüş davasıyla haşır-neşir olur, dert edinir, kafa yorar, fikir üretir, zaman ayırır, emek verir ve malıyla-canıyla mücadele ederek sonuç elde etmeye şuurlu bir şekilde çalışır.

“94 Ruhunu hakim kılacağız”

Selamlama konuşmalarının ardından, programa katılan Necmettin Çalışkan kürsiye geldi. Çalışkan, Erbakan Hocamızı anmak ve anlamak onun ideallerini yerine getirme mücadelesidir.
• Bunlarda birincisi önce,
ülkemizdeki insanımızın refah, huzur, barış, kardeşlik ortamının sağlandığı adaletin- hukukun, izzet ve şerefinin en kamil manada bireysel ve toplumsal alanda örneklik teşkil edecek Yaşanabilir Bir Türkiye
• İkincisi ise, insan hakları ve adalet-hukuk başta olmak üzere, teknolojide, ekonomide, tarımda, hayvancılıkta, askeri sahada, sosyal hayatta, aile hayatında ve eğitimde yaşadığı coğrafyaya örnek ve öncülük edecek Yeniden Büyük Türkiye..

Değerli Kardeşlerim,
Bugün Milli Görüş Saadet Partisi kadroları iktidarda yada iktidar ortağı olmuş olsalardı ne ülkemiz milyarlarca dolar borç batağına sokulup insanımız açlığa ve sefalete mahkum edilir ne de Gazze’de 30 bin insan katledilemezdi.

Tarihi süreçlerde ilk etapta gerek “Arap Baharı, Ergenekon
Irak, Suriye, Mısır v.s. olaylarında eleştirilere maruz kalsakta tarihi süreç üzülerek ifade ediyorum ki, bizi hep haklı çıkarmıştır. Biz doğruları bundan sonrada söyleyeceğiz ve yapmanın gayreti içinde olacağız.
Bunun için 31 Mart’ta kadar bıkmadan, usanmadan genci- yaşlısı, kadını-erkeğiyle kapı kapı dolaşarak gece- gündüz çalışıp Saadet Partisi adayları olarak belediyelerde 94 ruhunu yeniden hakim kılacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar merhum hocamızı rahmetle yad ediyor toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Saadet Düsseldorf merhum Erbakan’ı andı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.