Seçer: Lafla değil, hizmetle oy istiyorum

Seçer: Lafla değil, hizmetle oy istiyorum Cumhuriyet Halk Partili Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Erdemli Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını da miting havasında gerçekleştirdi. CHP Erdemli Belediye Başkan adayı Mehmet Mavi ile açılışa katılan yurttaşları selamlayan Vahap Seçer, “Açılış mı yapıyoruz, miting mi yapıyoruz. Şimdi siz rakiplerin moralini bozuyorsunuz. Ben 3 gündür Gülnar, Silifke, Aydıncık,...

Seçer: Lafla değil, hizmetle oy istiyorum

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçer: Lafla değil, hizmetle oy istiyorum

Cumhuriyet Halk Partili Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Erdemli Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını da miting havasında gerçekleştirdi.
CHP Erdemli Belediye Başkan adayı Mehmet Mavi ile açılışa katılan yurttaşları selamlayan Vahap Seçer, “Açılış mı yapıyoruz, miting mi yapıyoruz. Şimdi siz rakiplerin moralini bozuyorsunuz. Ben 3 gündür Gülnar, Silifke, Aydıncık, Bozyazı, Anamur o bölgeleri gezdim. Diyorlar ki Vahap Başkan ikinci bölgeye gitmiş, oraları canlandırmış. Gülnar’ın, Silifke’nin, Aydıncık’ın, Bozyazı’nın, Anamur’un sesi buradan duyulmuş. Oradaki Yörükler diyor ki, Vahap Başkan geldi, bize hizmet getiren adam geldi, bizi gece gündüz düşünen adam geldi. Çalışıyoruz. Az laf, çok iş yapıyoruz. Çok işimiz var. Sakın ha acemi bir başkanı getirip de başınıza iş açmayan. İşi bilen… 5 yıldır gecemizi gündüzümüze kattık. Pandemi demedik, deprem demedik, her işine koştuk vatandaşlarımızın” ifadelerini kullandı.

“Ben bütün partilerin seçmenlerini seviyorum” 

Erdemli halkının çalışkanlığına vurgu yapan Başkan Vahap Seçer, “Atatürk’ün söylediği gibi: Toros dağlarına gidin, orada bir Yörük çadırı tütüyorsa bu millete bir şey olmaz evvelallah. Sizlerin sayesinde. 5 yıldır herkese hizmet ettik. Hizmetin partisi purtisi olmaz. Asaletli bir siyasetçi, özellikle bir belediye başkanı ideolojik düşünmez. Bu benden değildir diyerek hizmetsizliğe mahkum etmez. O insanın etnik yapısından, mezhebinden dolayı onu ikinci sınıf insan olarak görmez. Bu dinimizce de yasaktır, hukuken de yasaktır, insanlık katında da yasaktır. İşte biz geldik ayrımcılığı yerin yedi kat dibine gömdük. Benim Ak Partili vatandaşla ne derdim olabilir. Ya da herhangi bir kimse Ak Partinin görüşlerini beğenmeyebilir. Herkes CHP’nin görüşlerini beğenmeyebilir. Ama benim derdim ne Ak Partili vatandaşımdan neden nefret edeyim? Yazık değil mi? Ya da bir başka partiliysem CHP’li seçmenden neden nefret edeyim. Neden onları hizmetsizliğe mahkûm edeyim. Bu yakışır mı? Ben Ak Partilileri de seviyorum. Görüşlerine katılmayabilirim. Ben MHP’lileri de seviyorum. Görüşlerine katılmayabilirim. Ben sosyal demokrat bir adamım, ben Atatürkçü bir adamım ama ben bütün partilerin seçmenlerini seviyorum. Hiçbir muhtarımız diyemez ki bizim mahalleden CHP’ye az oy çıktı diye bizim mahalleye az hizmet getirdi diyemez. Çünkü böyle bir şey yok. Tüm muhtarlarımızla muhabbet içinde çalıştık, hangi partiden olursa olsun” dedi.

“Mersinliler emeğimi, alın terimi görecek”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 5 yılı dolu dolu geçirdiğine değinen Başkan Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:
“Allah’ın izniyle ikinci 5 yılımızda dolu dolu geçecek. Bakın 5 yıl geçti, başım dik, alnım açık geziyorum. Sizlerden oy istiyorum. Lafla değil, hizmetle istiyorum. Sadece kendime değil, Mehmet Mavi başkanıma da istiyorum. 31 Mart’a giderken, hizmetlerimden memnun olan kardeşlerime sesleniyorum. Yerel seçimlere gidiyoruz. Partinize saygı duyuyorum. Ama 31 Mart’ta Mersin Büyükşehir’de hizmet ittifakına oy verin hizmet. Hizmet aldıysanız oy verin. İşte ittifak böyle kurulur. Siyasette iki artı iki dört etmez her zaman. Kurun bakalım ittifakları sen bana üç ben sana iki. Hizmetimden memnun olanların oylarını istiyorum. Beni onore edeceğinizi biliyorum, bana sahip çıkacağınızı biliyorum. Çünkü ben 5 yıl boyunca bu şehre sahip çıkmak için gece gündüz çalıştım. Bu emeğimi, bu alın terimi görecek Mersinliler. Mersin halkı ahde vefayı bilir. Şimdi çiçeği burnunda bir belediye başkanı. Mehmet Mavi. Mavi Başkan. O da diyor ki benim özel sektör tecrübem var. MBB Başkanımızın 5 yıllık deneyimiyle, onun bana vereceği destekle Erdemli’ye hizmet etmek istiyorum diyor. Erdemli’de Mehmet Mavi, Mersin’de Vahap Seçer. Hayırlı uğurlu olsun.”

“Otogarı 1 yıl içinde yaparız”

Erdemli’nin beldeden mahalleye dönüşen Limonlu, Tömük, Arpaçbahşiş, Kızkalesi gibi yerleşim yerlerindeki kanalizasyon ve atıksu sorununu ikinci dönemde çözeceklerini söyleyen Vahap Seçer, bu projeler için 17 milyon avroluk kaynak bulduklarını kaydetti.
Erdemli Otogarı konusunda mevcut MHP’li Erdemli Belediye Başkanıyla arsa konusunda anlaşamadıklarını bu nedenle otogarın yapılamadığını belirten Seçer, “Erdemli Otogarı için belediye başkanıyla bir türlü anlaşamadık. Neyse artık gerek yok. Mavi Başkan var. Mavi Başkana diyeceğiz ki başkanım Erdemli Belediyesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi birlikte çalışsınlar, Erdemli’ye güzel bir otogar yapalım. Bu size sözümdür. Arsa sorunumuz çözüldüğü takdirde bir yıl içinde hizmetinize sunacağız otogarı” dedi.

“İlçelerde de halk ekmek büfeleri açılacak”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Kargıpınarı’ndaki açılışta da vatandaşlara seslendi.
Mersin Büyükşehir Belediyesinin Mahalle Mutfaklarının 48 noktada hizmet verdiğini ve 3 çeşit yemeği 10 liradan verdiklerini anlatan Başkan Vahap Seçer, “Adımız çorbacı başkana çıktı. Öyle çorbayla sütle belediye başkanı mı olur diyordu. Pandemi oldu, çorbacı başkan, çocuklara süt dağıtan başkan ne kadar doğru başlangıç yaptığını gösterdi. Adamın kafası basmıyor ki. Adamın kafası rantta. İmarda. Parayı nasıl götürürümde. Sosyal belediyecilik bilmez. Fakiri, fukarası… Bak pandemide bir kuru soğana muhtaç oldu vatandaş. Orada devlet olacak. Adam açamadı dükkanını. Kimseye muhtaç olmayan insan bir soğana muhtaç oldu. Bir ekmek bulamadı. İşte orada belediye olacak. Biz her kapıyı çaldık. Bütün kurumlardan daha atik davrandık. İkinci dönemde büyük bir halk ekmek fabrikası projemiz var. İlçelerde de halk ekmek satışı olacak” ifadelerini kullandı.

Seçer: Lafla değil, hizmetle oy istiyorum

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.