Kadın A Milli Takımı, Yunanistan ile karşılaşıyor

Kadın A Milli Takımı, Yunanistan ile karşılaşıyor Spor – BHA Kadın A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi hazırlıklarını sürdürüyor. Kadın milliler, saat 15.30’da düzenlenecek hazırlık karşılaşmasında, Yunanistan’ı ağırlayacak. Mücadele, Emirhan Spor Kompleksi’nde oynanacak ve TFF’nin Youtube kanalından canlı yayınlanacak. A Milli takım 1 Mart günü ise Manavgat Stadyumu’nda Romanya’yı konuk edecek. Milli takımın...

Kadın A Milli Takımı, Yunanistan ile karşılaşıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın A Milli Takımı, Yunanistan ile karşılaşıyor

Spor – BHA

Kadın A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi hazırlıklarını sürdürüyor.

Kadın milliler, saat 15.30’da düzenlenecek hazırlık karşılaşmasında, Yunanistan’ı ağırlayacak. Mücadele, Emirhan Spor Kompleksi’nde oynanacak ve TFF’nin Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

A Milli takım 1 Mart günü ise Manavgat Stadyumu’nda Romanya’yı konuk edecek.

Milli takımın teknik direktörü Necla Güngör Kıragası, maç öncesi değerlendirmelerde bulundu:

”Belirlenen hedeflere ulaştıkça ve oyuncularımızdaki gelişimi gördükçe; hedefler de büyüyor. Oyuncularımızın bireysel yetenekleri ve kaliteleri gerçekten çok iyi bir seviyede. Ne istediklerini çok iyi biliyorlar. Ayakları yere sağlam basan bir takımız. Takıma alt kategorilerden gelen gençlerin; tecrübeli futbolcuların seviyesine ulaşmak için ter akıttıklarını görmek; bizleri sevindiriyor. UEFA Uluslar B Ligi’nde iyi takımlar var. Sürekli analiz yapıyor ve o takımları izliyoruz. Hedefimiz öncelikle orada kalıcı olmak. 5 Mart’ta kura çekimi olacak ve hemen maçlara başlayacağız. Bu sebeple Antalya’da Yunanistan ve Romanya ile oynayacağımız bu hazırlık maçları çok önemli. Oyun kurgumuzu bu maçlarda oturtmak istiyoruz.”

 

Kadın A Milli Takımı, Yunanistan ile karşılaşıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.