Karacaer: Su problemini çözeceğiz

Karacaer: Su problemini çözeceğiz Su sorununu çözmek için büyük adımlar atmaya hazırlanan İYİ Parti Adayı Karacaer , “Kuracağımız atık su arıtma tesisleri ile yeraltı sularının kirlenmesi engellenecek ve içme suyu kaynaklı salgın hastalık riski azaltılacağız. Bölgesel içme suyu arıtma tesisleri ile hemşerilerimizi temiz ve ucuz içme suyuna kavuşturacağız. Yeni yapılacak toplu konutlar ve ticaret alanlarında...

Karacaer: Su problemini çözeceğiz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karacaer: Su problemini çözeceğiz

Su sorununu çözmek için büyük adımlar atmaya hazırlanan İYİ Parti Adayı Karacaer , “Kuracağımız atık su arıtma tesisleri ile yeraltı sularının kirlenmesi engellenecek ve içme suyu kaynaklı salgın hastalık riski azaltılacağız. Bölgesel içme suyu arıtma tesisleri ile hemşerilerimizi temiz ve ucuz içme suyuna kavuşturacağız. Yeni yapılacak toplu konutlar ve ticaret alanlarında gri su geri kazanım projelerini teşvik edeceğiz. Bu sayede gri suları arıtarak geri kazandıracak; hem bütçenizi hem çevremizi koruyacağız. Bu projelerimiz ile Aksaray’ın 20 yıllık su problemi çözülecek, Aksaraylı hemşerilerimizi temiz ve ucuz suya kavuşturacağız. Çünkü Aksaray Hak Ediyor.” dedi.

“Aksaray Hak Ediyor” sloganı ile Aksaray’ın en önemli sorunlarına mega projelerle çözüm üreten, İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacer‘in su sorununa da köklü çözüm üretecek projesi, vatandaşlar tarafından büyük beğeni aldı.

 

Karacaer: Su problemini çözeceğiz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.