TEKNOFEST 2024’e katılım tarihleri belli oldu

TEKNOFEST 2024’e katılım tarihleri belli oldu TEKNOFEST 2024’ün ödül havuzu nasıl olacak? “Geleceği Sen Belirle” temasıyla yola çıkan festival, teknoloji tutkunlarına 30 milyon TL nakit ödül ve 55 milyon TL değerinde malzeme desteği sunacak. Son başvuru tarihi yaklaşıyor! TEKNOFEST bu yıl, Türkiye’nin en geniş kapsamlı teknoloji yarışması olma özelliğini taşıyarak, 46 ana ve 117 alt...

TEKNOFEST 2024’e katılım tarihleri belli oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TEKNOFEST 2024’e katılım tarihleri belli oldu

TEKNOFEST 2024’ün ödül havuzu nasıl olacak? “Geleceği Sen Belirle” temasıyla yola çıkan festival, teknoloji tutkunlarına 30 milyon TL nakit ödül ve 55 milyon TL değerinde malzeme desteği sunacak.

Son başvuru tarihi yaklaşıyor! TEKNOFEST bu yıl, Türkiye’nin en geniş kapsamlı teknoloji yarışması olma özelliğini taşıyarak, 46 ana ve 117 alt kategoride düzenlenecek. Teknoloji yarışmalarına katılım için son gün 20 Şubat 2024.

Kimler TEKNOFEST’e katılabilir? 2018’den bu yana 2 milyonun üzerinde başvuru alan TEKNOFEST, bu sene de tüm yaş gruplarından ilkokuldan üniversiteye kadar geniş bir katılımcı kitlesini çekiyor.

Katılım şartları neler?

Resmi açıklamaya göre, yarışmaya Türkiye ve yurt dışındaki tüm lise ve üniversite öğrencileri, mezunlar takım olarak katılabilir. 18 yaş altı üyeleri olan takımların, 18 yaş ve üzeri bir danışmanı olmalıdır. Danışman, takıma final aşamasına kadar destek olacak ve finalde yanlarında olacak. Takımlar, en az 3 en fazla 25 kişiden oluşabilir ve her takım aynı projeyle sadece bir kategoriye başvurabilir.

TEKNOFEST 2024’e katılım tarihleri belli oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.