Çömez seçim iddialarını cevapladı

Çömez seçim iddialarını cevapladı Çömez’i yalnız bırakmadılar İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, beraberindeki heyetle birlikte Edremit’ti ziyaret etti. Ziyarette seçimden çekilme iddialarına da cevap verdi. Edremit ziyaretine İYİ Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Hakan Eroğlu, İlçe Başkanı Oğuzhan Civgaz ve partililer de eşlik etti....

Çömez seçim iddialarını cevapladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çömez seçim iddialarını cevapladı

Comez Secim Iddialarini Cevapladi 1

Çömez’i yalnız bırakmadılar

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, beraberindeki heyetle birlikte Edremit’ti ziyaret etti. Ziyarette seçimden çekilme iddialarına da cevap verdi. Edremit ziyaretine İYİ Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Hakan Eroğlu, İlçe Başkanı Oğuzhan Civgaz ve partililer de eşlik etti.

Adaylık iddialarına yalanlama

Çömez, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçim öncesinde ve sonrasında sosyal medyada maksatlı algı operasyonlarının yapıldığına dikkat çekerek, adaylık iddialarını yalanladı. Çömez, adaylıktan çekilmeyeceğini belirtti.

Comez Secim Iddialarini Cevapladi 2

Esnafın sorunları dinlendi

Sanayi esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Çömez ve Eroğlu, Edremit Sanayi Esnafının sorunlarını dinledi. Esnaf, ekonomik krizden dert yanarak, hayat pahalılığının arttığını ve alım gücünün düştüğünü dile getirdi. Çömez, gençlerin hayallerinin çalındığını ve ülkeye dair umutlarının kalmadığını belirtti.

Comez Secim Iddialarini Cevapladi 3

Arıtma sorunlarına çözüm sözü

Çömez, açıklamasında Edremit ve Ayvalık’ta arıtma sorununun olduğunu vurguladı. Özellikle yaz döneminde artan nüfusun arıtma sistemini yetersiz bıraktığını ifade eden Çömez, bu sorunun çözümü için çalışacaklarını söyledi.

Köylere ulaşım ve altyapı talepleri

Heyet, Edremit’in köylerini ziyaret ederken, köylülerin dertlerini dinledi. Köy sakinleri, 2024 yılında olmalarına rağmen ilçeden köylerine otobüs hizmeti alamadıklarını ve altyapı eksikliklerinin bulunduğunu dile getirdi. Çömez, bu eksikliklerin projeleri arasında olduğunu ve giderileceğini söz verdi.

 

Çömez seçim iddialarını cevapladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.