Bahçe Evinde çıkan Yangında Yaşlı Adam Yaşamını Yitirdi

Bahçe Evinde çıkan Yangında Yaşlı Adam Yaşamını Yitirdi ALMANYA-BHA Yangında yaşlı bir adam aldığı ağır yaralardan sonra kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İlk bulgulara göre, yangının çıkış sebebi bilinmezken, yoldan geçen insanlar yangını fark ederek polisi aradılar. Kısa sürede olay yerine gelen itfaye ekipleri yangını söndürerek içerdeki yaşlı adamı kurtardılar. Ağır yaralanan adama ilk müdahele olay yerinde...

Bahçe Evinde çıkan Yangında Yaşlı Adam Yaşamını Yitirdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçe Evinde çıkan Yangında Yaşlı Adam Yaşamını Yitirdi

ALMANYA-BHA

Yangında yaşlı bir adam aldığı ağır yaralardan sonra kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İlk bulgulara göre, yangının çıkış sebebi bilinmezken, yoldan geçen insanlar yangını fark ederek polisi aradılar. Kısa sürede olay yerine gelen itfaye ekipleri yangını söndürerek içerdeki yaşlı adamı kurtardılar. Ağır yaralanan adama ilk müdahele olay yerinde yapıldı fakat tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Bahçe evi yangından dolayı kullanılmaz hale geldi. Kundaklama suçlarından sorumlu olan Hamburg Eyalet Kriminal Soruşturma Dairesi 45 (LKA 45) yetkilileri soruşturmayı devraldı. Olayda kundaklama ihtimali üzerinde durulmuyor ama yine de her ihtimal değerlendirilerek çok yönlü soruşturma LKA 41 tarafından yürütülecek.

Bahçe Evinde çıkan Yangında Yaşlı Adam Yaşamını Yitirdi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.