Xabi Alonso: Çıkan iddialar gerçeği yansıtmıyor

Xabi Alonso: Çıkan iddialar gerçeği yansıtmıyor Spor – BHA Thomas Tuchel yönetimindeki Bayern Münih, bu sezon Bundesliga’da istediği randımanı alamadı. Son 6 maçında 3 mağlubiyet alan Bavyera ekibi, sezon sonunda Alman çalıştırıcıyla yollarını ayırma kararı aldı. Boşalacak koltuğun en büyük adayı olarak gösterilen Xabi Alonso, hakkında çıkan iddiaları yalanladı. İspanyol çalıştırıcı, ”Gelecek sezon da Bayer...

Xabi Alonso: Çıkan iddialar gerçeği yansıtmıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Xabi Alonso: Çıkan iddialar gerçeği yansıtmıyor

Spor – BHA

Thomas Tuchel yönetimindeki Bayern Münih, bu sezon Bundesliga’da istediği randımanı alamadı. Son 6 maçında 3 mağlubiyet alan Bavyera ekibi, sezon sonunda Alman çalıştırıcıyla yollarını ayırma kararı aldı.

Boşalacak koltuğun en büyük adayı olarak gösterilen Xabi Alonso, hakkında çıkan iddiaları yalanladı. İspanyol çalıştırıcı, ”Gelecek sezon da Bayer Levekusen’in başında olacağım. Geleceğime dair söyleyebileceğim yeni bir şey yok. Çıkan iddialar gerçeği yansıtmıyor.” ifadelerini kullandı.

Leverkusen henüz kaybetmedi

Bu sezon hiçbir resmi maçında mağlubiyet yüzü görmeyen Bayer Leverkusen, 22 maçta topladığı 58 puanla Bundesliga’nın zirvesinde yer alıyor. Son 11 sezonun şampiyonu Bayern Münih, Xabi Alonso ve öğrencilerini 50 puanla ikinci sırada takip ediyor.

 

Xabi Alonso: Çıkan iddialar gerçeği yansıtmıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.