Başkan Demirci, TOBB başkanı ile görüştü

Başkan Demirci, TOBB başkanı ile görüştü 2001 yılından beri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığı (TOBB) koltuğunda oturan Rıfat Hisarcıklıoğlu, Doğu Anadolu illerinin oda başkanlarını makamında kabul etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan, Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Can,...

Başkan Demirci, TOBB başkanı ile görüştü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Demirci, TOBB başkanı ile görüştü

2001 yılından beri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığı (TOBB) koltuğunda oturan Rıfat Hisarcıklıoğlu, Doğu Anadolu illerinin oda başkanlarını makamında kabul etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan, Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Can, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan ve Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir’in katıldığı toplantı, TOBB merkez binasında gerçekleştirildi.

Hisarcıklıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da, ziyaret için başkanlara teşekkür ederek, “Ardahan, Ağrı, Doğubeyazıt, Iğdır ve Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odalarımızın değerli başkanlarını Birliğimizde ağırlamaktan onur duyduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür eder, iş birliğimizin bölge ekonomisine katkıda bulunmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu bölgelerinden gelen oda başkanlarıyla yaptığı toplantı sonrası ATSO Başkanı Çetin Demirci ile makamında görüştü. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci; ATSO’nun çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Demirci daha sonra ATSO tarafından alınan Ardahan Kavılca Buğdayı Coğrafi İşareti Tescil Belgesinin bir nüshasını TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na takdim etti.

Başkan Demirci, TOBB başkanı ile görüştü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.