Balıkesir hafızlık eğitiminde yeni adım

Balıkesir hafızlık eğitiminde yeni adım Müdür Tuğba Çakıcı, kurumun Bandırma ve çevresindeki ilk yatılı hafızlık Kur’an kursu olduğunu ve 5 Şubat’ta resmi olarak eğitime başladıklarını ifade ediyor. Şu anda 22 öğrencilerinin bulunduğunu ve bunlardan 12’sinin hazırlık sınıfında hafızlık temel eğitimi aldığını, 10 öğrencinin ise hafızlık ezberi yaptığını dile getiriyor. Proje eğitim hafızlığının Milli Eğitim Bakanlığı...

Balıkesir hafızlık eğitiminde yeni adım

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir hafızlık eğitiminde yeni adım

Şu anda 22 öğrencilerinin bulunduğunu ve bunlardan 12’sinin hazırlık sınıfında hafızlık temel eğitimi aldığını, 10 öğrencinin ise hafızlık ezberi yaptığını dile getiriyor.

Balıkesir Hafızlık Eğitiminde Yeni Adım

Proje eğitim hafızlığının Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliğiyle gerçekleştiğini belirten Çakıcı, bu projenin çocukların akademik hayatlarına da devam etmelerine olanak sağladığını ve sene ara verme hakkı ile hafızlık sınavına girip belgelerini aldıktan sonra eğitimlerine devam edebildiklerini aktarıyor.

Kursta “okullu hafızlık” ve projeye dahil olmayan öğrencilerin olduğunu belirten Çakıcı, öğrencilerin okullarına devam ederken hafızlık eğitimlerine de devam edebileceklerini ve derslerinden geri kaldıkları durumlarda destek alabileceklerini söylüyor. Ayrıca, kursun Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği içinde çeşitli kurslar düzenlediğini ve öğrencilere günlük yaşama dair beceriler kazandırmayı hedeflediklerini ifade ediyor.

Balıkesir Hafızlık Eğitiminde Yeni Adım

Kursumuzun 10 dönümlük bir arazi üzerinde kurulu olduğunu, spor sahalarının bulunduğunu ve çeşitli etkinliklerin düzenlenebileceğini söyleyen Çakıcı, İlçe Müftüsü Abdulhamid Pehliva’ya ve desteklerinden dolayı Tekke Camii İmam Hatip-i Adem Turan’a teşekkürlerini iletiyor.

Balıkesir hafızlık eğitiminde yeni adım

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.