Tirebolu’da ezber bozan hareketler

Tirebolu’da ezber bozan hareketler Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, sosyal medya hesabından belediye ve il genel meclis üyelerinin listesini paylaştı. Tirebolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Burhan Takır’ın paylaştığı listede bir isim dikkat çekti. Tirebolu ilçesinde Ak Parti’den belediye başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyince partisinden istifa eden Erim Yaman, Burhan Takır’ın...

Tirebolu’da ezber bozan hareketler

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tirebolu’da ezber bozan hareketler

Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, sosyal medya hesabından belediye ve il genel meclis üyelerinin listesini paylaştı.

Tirebolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Burhan Takır’ın paylaştığı listede bir isim dikkat çekti. Tirebolu ilçesinde Ak Parti’den belediye başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyince partisinden istifa eden Erim Yaman, Burhan Takır’ın kontenjan adayı olarak gösterildi.

Erim Yaman, belediye başkan adayı olarak Ömer Hıdır’ın açıklanmasının ardından karara tepki gösterip, partisinden ve belediye meclis üyeliğinden istifa etmişti.

Bu arada Burhan Takır’ın 10 kişilik belediye meclis üyesi adayları olarak, Bilal Kalafatoğlu, Fatma İyice, Sadullah Velioğlu, Salih Yıldız, Temel Cırıt, Seyit Ali Doboğlu, Nagihan Aydın, Çağtay Çağlayan, Mustafa Güneş ve Sümeyra Yıldırım yer aldı.

CHP Tirebolu’da il genel meclis adayları da Kamil Sakal, İmmihan Demiröz Bektaş ve Sırrı Durmuşkaya olarak belirlendi.

Tirebolu’da ezber bozan hareketler

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.