Kayserispor Burak Yılmaz’a güveniyor

Kayserispor Burak Yılmaz’a güveniyor Kayserispor kulübünün başkanı Ali Çamlı, Ocak ayında takımın başına getirdikleri Burak Yılmaz’a güvendiklerini belirtti. Burak Yılmaz’ın teknik direktörlüğe yeni başladığını dile getirerek sözlerine başlayan Çamlı, ”Beşiktaş’ta kısa süreli bir tecrübesi var ama Burak Hoca daha önce futbolculuk döneminde yakaladığı başarıların daha büyüğünü burada elde edecek. Türk futbolu değerli bir teknik adam...

Kayserispor Burak Yılmaz’a güveniyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayserispor Burak Yılmaz’a güveniyor

Kayserispor kulübünün başkanı Ali Çamlı, Ocak ayında takımın başına getirdikleri Burak Yılmaz’a güvendiklerini belirtti.

Burak Yılmaz’ın teknik direktörlüğe yeni başladığını dile getirerek sözlerine başlayan Çamlı, ”Beşiktaş’ta kısa süreli bir tecrübesi var ama Burak Hoca daha önce futbolculuk döneminde yakaladığı başarıların daha büyüğünü burada elde edecek. Türk futbolu değerli bir teknik adam daha kazanacak. Bunu başaracak heyecan, enerji ve efor hem hocada hem ekibinde var. Burası onun evi.” ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz’la yaptıkları sözleşmenin uzun vadeli olduğunu belirten kulüp başkanı, ”Hocayla kısa süreli bir anlaşma yapmadık. Burak Yılmaz bizim için bir proje. Bu projeyi hep beraber hayata geçireceğiz. Bundan hiç şüphem yok.” sözlerini söyledi.

Kayserispor Burak Yılmaz’a güveniyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.