Vurmaz: Gönül Belediyeciliği yapacağız

Vurmaz: Gönül Belediyeciliği yapacağız Edremit Halkının AK Parti Belediyeciliğini daha yakından tanımasını istediğini dile getiren Vurmaz; “Belediye başkanları sadece şehirleri, ilçeleri, beldeleri idare eden, çöp toplayan, altyapı inşa eden, şehrin fiziki sorunlarıyla ilgilenen yöneticiler değildir. Belediye Başkanları milletimizin gönlüne giren, kimsesizlerin kimsesi olan, medeniyet şuuruyla hareket eden yöneticilerdir. Vatandaşlar Belediye Başkanlarını bu ulvi görevleri yerine...

Vurmaz: Gönül Belediyeciliği yapacağız

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vurmaz: Gönül Belediyeciliği yapacağız

Edremit Halkının AK Parti Belediyeciliğini daha yakından tanımasını istediğini dile getiren Vurmaz; “Belediye başkanları sadece şehirleri, ilçeleri, beldeleri idare eden, çöp toplayan, altyapı inşa eden, şehrin fiziki sorunlarıyla ilgilenen yöneticiler değildir. Belediye Başkanları milletimizin gönlüne giren, kimsesizlerin kimsesi olan, medeniyet şuuruyla hareket eden yöneticilerdir. Vatandaşlar Belediye Başkanlarını bu ulvi görevleri yerine getirmelerini beklemektedir. Bizler Edremit’te AK Parti iktidarında inşa edilen ‘Gönül Belediyeciliği’ şiarını sürdürebileceğiz “dedi.

BOSTANCI VE ÇIKRIKÇI ZİYARETLERİNDE BÜYÜK İLGİ

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz; Edremit Bostancı Mahallesi ve  Çıkrıkçı Mahallesi’nde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Vurmaz; “ AK Parti İlçe Başkanımız, MHP İlçe Başkanımız ve Kadın Kolları Teşkilatımız ile birlikte Bostancı ve Çıkrıkçı mahallelerimizin samimi insanlarıyla kucaklaştık, sözümüzü aldık; şehrimizi daha ileri seviyelere hep birlikte taşıyacağız” diye konuştu.

 

Vurmaz: Gönül Belediyeciliği yapacağız

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.