Sarıidrisliler istedi bağımısız olarak aday oldu

Sarıidrisliler istedi bağımısız olarak aday oldu Ak Parti’den aday adayı olan Ferit Taş, kamuoyu ve anketlerden adı birinci olarak çıkmıştı.  Ama buna rağmen aday yapılmayan Taş’a Sarıidris’liler sahip çıktı. Sarıidris’liler, Ferit Taş’ı desteklemek için bağımsız olarak aday olmasını sağladılar ve belediye başkanı adaylığı yarışına dahil ettiler. Kasaba Halkı, bu seçimlerde Ferit Taş’ı seçmek için hummalı...

Sarıidrisliler istedi bağımısız olarak aday oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıidrisliler istedi bağımısız olarak aday oldu

Ak Parti’den aday adayı olan Ferit Taş, kamuoyu ve anketlerden adı birinci olarak çıkmıştı.  Ama buna rağmen aday yapılmayan Taş’a Sarıidris’liler sahip çıktı. Sarıidris’liler, Ferit Taş’ı desteklemek için bağımsız olarak aday olmasını sağladılar ve belediye başkanı adaylığı yarışına dahil ettiler. Kasaba Halkı, bu seçimlerde Ferit Taş’ı seçmek için hummalı çalışmalar sürdürüyorlar.

Ferit Taş adaylığı ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi

Ferit Taş, seçildiğimiz takdirde Kasabamızın geleceğini en iyi şekilde inşa edeceğiz. Bizim Memleketimiz için Hedeflerimiz ve hayallerimiz var. Bunları teker teker gerçekleştireceğiz. Kasabamızın kaynaklarını ve gelen haklarını Kasabalılarımıza en iyi şekilde aktaracağız. Kasabamızda istihdam, çevre düzenlemeleri, sosyal çalışmalarımızla yaşanılır bir yer haline getireceğiz. Kasabımzda gençlerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız için projelerimiz var onları hayata geçireceğiz. Bunun sözünü aldık. Seçilmemiz halinde hiç kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak. Allah bizleri mahçup etmesin “Herşey Sarıidris için” İfadelerine yer verdi. 

Kasaba halkımızın maddi ve manevi her zaman yanında duracağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum.

Sarıidrisliler istedi bağımısız olarak aday oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.