Hanak Kaymakamlığından örnek proje

Hanak Kaymakamlığından örnek proje ARDAHAN – BHA Hanak Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki okullarda öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak, kitap okumayı sevdirmek ve seçkin eserlere ilgiyi artırmak için “Okuyorum, tarihimi öğreniyorum” kapsamında Hanak Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu öğrencilere kitap dağıttı. Hanak’taki okullarda çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için yapılacak yarışmada dereceye giren öğrencilere...

Hanak Kaymakamlığından örnek proje

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hanak Kaymakamlığından örnek proje

ARDAHAN – BHA

Hanak Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki okullarda öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak, kitap okumayı sevdirmek ve seçkin eserlere ilgiyi artırmak için “Okuyorum, tarihimi öğreniyorum” kapsamında Hanak Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu öğrencilere kitap dağıttı.

Hanak’taki okullarda çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için yapılacak yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerde verilecek.

Hanak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Yolcu, etkinlik ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu bilgilere yer verdi. Yolcu, “Hanak Kaymakamımız Ömer Övünç Koşansu himayelerinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize düzenlenen ‘Okuyorum, Tarihimi Öğreniyorum’ kitap okuma yarışması kapsamında okullarımıza kitap dağıtımı yapıldı. Yarışmada derece yapan öğrencilerimizden birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet, üçüncüye ise akıllı saat verilecek olup bu sayede çocuklarımızın hem tarihimizi iyi bir şekilde öğrenmesine hem de, kitap okuma alışkanlığı kazandırılması hedefleniyor. Eğitime olan desteklerinden dolayı Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Hanak Kaymakamlığından örnek proje

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.