Başkan Alihanoğlu’ndan esnafa kredi müjdesi

Başkan Alihanoğlu’ndan esnafa kredi müjdesi ARDAHAN-BHA Genç esnaflara verilecek kredinin şartları hakkında açıklamalarda bulunan Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ESO) Başkanı Alihanoğlu, “Ziraat Bankasının Ardahan’a özel açmış olduğu 18-35 yaş arası esnaf kaydı 1 yıldan az olan esnafa 250 bin TL, esnaf kaydı bir yıldan fazla olan genç esnaflarımıza ise 1 milyon TL kredi imkânı...

Başkan Alihanoğlu’ndan esnafa kredi müjdesi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Alihanoğlu’ndan esnafa kredi müjdesi

ARDAHAN-BHA

Genç esnaflara verilecek kredinin şartları hakkında açıklamalarda bulunan Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ESO) Başkanı Alihanoğlu, “Ziraat Bankasının Ardahan’a özel açmış olduğu 18-35 yaş arası esnaf kaydı 1 yıldan az olan esnafa 250 bin TL, esnaf kaydı bir yıldan fazla olan genç esnaflarımıza ise 1 milyon TL kredi imkânı sağlayacaktır.

Genç esnaflarımıza Ziraat Bankasının açmış olduğu bu kredi, ilimizde ekonominin çarklarının dönmesi için önemli bir kaynaktır. Bu özel kredi çalışmasını ilimize kazandıran Ziraat Bankamızın değerli yöneticilerine Ardahan esnafı adına teşekkür ediyorum. Ardahan esnafına can suyu olacak bu krediden yararlanmak isteyen genç esnaflarımız kredinin detaylı bilgi ve başvuru şartlarını Ardahan Ziraat bankası şubesinden öğrenebilir ve şartları tutan esnaflarımız krediye başvuru yapabilirler” ifadelerini kullandı.

Başkan Alihanoğlu’ndan esnafa kredi müjdesi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.