Ankara’da “Gastronomi Turizmi ve Turizmin Tanıtımında Medyanın Rolü” paneli

Ankara’da “Gastronomi Turizmi ve Turizmin Tanıtımında Medyanın Rolü” paneli ANKARA-BHA “Gastronomi ve Medya İlişkisi” konu başlıklı ilk oturumda; Ankara Ticaret Odası Restoran, Lokanta Komitesi Başkanı Abdurrahman Işıksever, AHBVÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Şeyda Koçak Kurt, Gastronomi Yazarı- Gurme TV Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Güngör, AHBVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi...

{"id":87623,"news_id":15691090,"detail":"Ankara\u2019da \u201cGastronomi Turizmi ve Turizmin Tan\u0131t\u0131m\u0131nda Medyan\u0131n Rol\u00fc\u201d paneli\n

ANKARA-BHA\n

\u201cGastronomi ve Medya \u0130li\u015fkisi\u201d konu ba\u015fl\u0131kl\u0131 ilk oturumda; Ankara Ticaret Odas\u0131 Restoran, Lokanta Komitesi Ba\u015fkan\u0131 Abdurrahman I\u015f\u0131ksever, AHBV\u00dc \u0130leti\u015fim Fak\u00fcltesi \u00d6\u011fretim \u00dcyesi Dr. \u015eeyda Ko\u00e7ak Kurt, Gastronomi Yazar\u0131- Gurme TV Y\u00f6netim Kurulu Ba\u015fkan\u0131 Ufuk G\u00fcng\u00f6r, AHBV\u00dc Turizm Fak\u00fcltesi Gastronomi ve Mutfak Sanatlar B\u00f6l\u00fcm\u00fc \u00d6\u011fretim \u00dcyesi Prof. Dr. Semra Akar \u015eahing\u00f6z sunumlar ger\u00e7ekle\u015ftirecek.
\nPanelin ikinci oturumu ise \u201cGastronominin Turizme Etkisi ve Ankara Yemekleri\u201d Ankara K\u00fclt\u00fcr ve Turizm \u0130l M\u00fcd\u00fcr\u00fc Ali Ayvazo\u011flu moderat\u00f6rl\u00fc\u011f\u00fcnde yap\u0131lacak. Bu oturumda ise AHBV\u00dc Turizm Fak\u00fcltesi Gastronomi ve Mutfak Sanatlar\u0131 B\u00f6l\u00fcm\u00fc\u2019nden \u00d6\u011fretim \u00dcyeleri Do\u00e7. Dr. Menek\u015fe C\u00f6mert, Do\u00e7. Dr. Tufan S\u00fcren ve Do\u00e7. Dr. Ayb\u00fcke Elif Ceyhun Sezgin konu\u015fma ger\u00e7ekle\u015ftirecek.
\nPanel, Ankara\u2019n\u0131n Co\u011frafi \u0130\u015faretli Yemekleri ikram\u0131 ile sona erecek.\n","created_at":"2024-02-20T09:15:08.000000Z","updated_at":"2024-02-20T09:15:08.000000Z"}