Milletvekili Kaan Koç, bu karara çok kızdı

Milletvekili Kaan Koç, bu karara çok kızdı ARDAHAN-BHA Başkan Demir’i Ardahan’a gelecek büyük yatırımları engellemekle eleştiren Milletvekili Kaan Koç, yaptığı özel değerlendirmede, Ardahan’ı parsel parsel satanlara fırsat vermeyeceklerini, Belediyenin Şehirlerarası Otogar yanında satışa çıkardığı arsa ihalesini ise iptal edeceklerini açıkladı. Ardahan’a yeni OSB alanının kurulması için stk ve halkın katılımıyla ortak görüş alınarak çalıştay düzenleyeceklerini...

Milletvekili Kaan Koç, bu karara çok kızdı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Kaan Koç, bu karara çok kızdı

ARDAHAN-BHA

Başkan Demir’i Ardahan’a gelecek büyük yatırımları engellemekle eleştiren Milletvekili Kaan Koç, yaptığı özel değerlendirmede, Ardahan’ı parsel parsel satanlara fırsat vermeyeceklerini, Belediyenin Şehirlerarası Otogar yanında satışa çıkardığı arsa ihalesini ise iptal edeceklerini açıkladı.

Ardahan’a yeni OSB alanının kurulması için stk ve halkın katılımıyla ortak görüş alınarak çalıştay düzenleyeceklerini ve bu konuda Valilik kanalıyla yeni OSB’nin kurulması için çalışmaların sürdüğünü, Belediye mücavir alanın içinde yer alan bir bölge için Belediyeden görüş alındığını ancak Belediyenin uygun görülen alana onay vermediğini ve bu kararı ret ettiğini dile getirdi.

Ardahan için hayati önem taşıyan, ticaretin gelişmesi, yatırım alanlarının oluşması, göçün tersine dönmesi ve istihdamın arttırılması için en büyük projelerinin yeni Organize Sanayi Bölgesi olduğunu aktaran Milletvekili Kaan Koç, “Kör noktaya yapılan mevcut Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin bulunduğu alanı Organize Hayvancılık Bölgesi yapmak için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile yeni OSB alanı için sözleşme imzaladık ve onay aldık. Belediye Başkanının pişmiş aşa su katması Ardahan’ın yararına değil zararına olmuştur. Konu ile ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanlığını yarın ziyaret edip önümüzdeki hafta ise Ardahan’a gelerek yerel ve ulusal basınımızla bu konuları halkımıza anlatacağız” dedi.

Milletvekili Kaan Koç, bu karara çok kızdı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.