Koyunpınar’da ahır çöktü: 2 hayvan telef oldu

Koyunpınar’da ahır çöktü: 2 hayvan telef oldu ARDAHAN-BHA Ardahan’ın Hanak ilçesine bağlı Koyunpınar köyünde kar nedeniyle Nuray Yardımcı adlı köy sakinin hayvanlarının içinde bulunduğu ahır çöktü. 2 adet büyükbaş hayvan göçük altında kalıp telef oldu. Ardahan’ın Hanak ilçesinde geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışının ardından havaların ısınmasıyla erimeye başlayan kar yığınları çatısız ev ve ahırlarda...

Koyunpınar’da ahır çöktü: 2 hayvan telef oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koyunpınar’da ahır çöktü: 2 hayvan telef oldu

ARDAHAN-BHA

Ardahan’ın Hanak ilçesine bağlı Koyunpınar köyünde kar nedeniyle Nuray Yardımcı adlı köy sakinin hayvanlarının içinde bulunduğu ahır çöktü. 2 adet büyükbaş hayvan göçük altında kalıp telef oldu.

Ardahan’ın Hanak ilçesinde geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışının ardından havaların ısınmasıyla erimeye başlayan kar yığınları çatısız ev ve ahırlarda tehlike yaratmaya başladı. Hanak ilçesine bağlı Koyunpınar köyünde, Nuray Yardımcı’nın hayvanlarının bulunduğu ahırın çatısı, üzerindeki yoğun kar kütlesi nedeniyle çöktü. İhbar üzerine bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olayda 2 büyükbaş hayvanın telef olduğu belirlendi.

Ardahan’ın da içinde bulunduğu bölge illerinde önceki hafta sonuna kadar etkili olan kar yağışı sonrası bazı köylerde evler kar altında kalmıştı. Çok sayıda köy yolunun ulaşıma kapandığı birçok yerleşim yerinde enerji kesintileri yaşanmıştı. Son yılların en yoğun kar yağışının yaşandığı il genelinde karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Cadde ve sokaklardaki karların erimesiyle yollarda biriken su yığınları da yayaları canından bezdirdi.

Koyunpınar’da ahır çöktü: 2 hayvan telef oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.