Havva Okudan Oğuz projelerini tanıttı

Havva Okudan Oğuz projelerini tanıttı SS.Serik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi başkanı Havva Okudan Oğuz, yaptığı açıklamada, SS. Serik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi başkanı olarak, ilgili yerlerle gerekli görüşmeler yapılmış olup çalışmalara başladıklarını söyledi. Havva Okudan Oğuz, yapacakları proje hakkında, “Bayanların üretim yapacağı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü üretim standartlarına uygun, hamur...

Havva Okudan Oğuz projelerini tanıttı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havva Okudan Oğuz projelerini tanıttı

SS.Serik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi başkanı Havva Okudan Oğuz, yaptığı açıklamada, SS. Serik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi başkanı olarak, ilgili yerlerle gerekli görüşmeler yapılmış olup çalışmalara başladıklarını söyledi.

Havva Okudan Oğuz, yapacakları proje hakkında, “Bayanların üretim yapacağı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü üretim standartlarına uygun, hamur işi ürünler, tarhana, salça, baharatlar, soslar, reçeller, turşular, tahin, lokum gibi gıda maddelerinin üretiminin yanında Halk Eğitim Müdürlüğünün şartlarına uygun içerisinde dikiş kursları ve dikim odaları, el emeği ürünlerin üretileceği salon ve eğitiminin verileceği sınıfların bulunduğu, Milli Eğitim Müdürlüğünün şartlarına uygun bale jimnastik salonlarının ve kreşin bulunacağı, bayanların hizmet vereceği kahvaltı, yemek, doğum günü, nişan salonu, bahçesi bulunan ve üretilen ürünlerin satışı için gerekli pazar ve büyük marketlerle anlaşmalar yapılacağı, ayrıca internet ortamından tanıtımların yapılıp Türkiye geneline satış yapılması hedeflenmektedir.” Diyerek bilgi verdi.

Havva Okudan Oğuz projelerini tanıttı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.