Cübbeli Ahmet Hoca Giresun’da

Cübbeli Ahmet Hoca Giresun’da Serkan Cihan, yaptığı açıklamada, “Giresunlu hemşerimiz Cübbeli Ahmet Hocanın Giresun sohbet programına katılımlarınızı bekliyoruz. 17 Şubat Cumartesi saat 20.00’de Batlama’daki Sevdam Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan sohbet programına tüm Giresunluları davet ediyoruz” dedi. Yaptığı konuşmalar ve ilginç çıkışlarıyla tanınan Cübbeli Ahmet Hoca, Giresun Çepni Kültürü ve Dayanışma Derneği’nin organizasyonuyla Giresun’da sohbet programı...

Cübbeli Ahmet Hoca Giresun’da

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cübbeli Ahmet Hoca Giresun’da

Serkan Cihan, yaptığı açıklamada, “Giresunlu hemşerimiz Cübbeli Ahmet Hocanın Giresun sohbet programına katılımlarınızı bekliyoruz. 17 Şubat Cumartesi saat 20.00’de Batlama’daki Sevdam Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan sohbet programına tüm Giresunluları davet ediyoruz” dedi.

Yaptığı konuşmalar ve ilginç çıkışlarıyla tanınan Cübbeli Ahmet Hoca, Giresun Çepni Kültürü ve Dayanışma Derneği’nin organizasyonuyla Giresun’da sohbet programı gerçekleştirecek. Giresun^da Serkan Cihan ve ekibi tarafından ağırlanacak olan Cübbeli Ahmet hocanın Giresun programı daha şimdiden büyük ilgi uyandırdı.

Cübbeli Ahmet Hoca Giresun’da

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.