TİMBİR ve BHA İstanbul Marmara Bölge Temsilciliği açılıyor

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği, 81 il ve 23 ülkede yapılanmasını sürdürüyor. TİMBİR ve BHA İl temsilciliklerinin ardından Bölge Temsilciliklerini kuruyor. Bu kapsamda TİMBİR ve BHA İstanbul Bölge Temsilciliği, Kanal 34 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı, TİMBİR Yönetim Kurulu Üyesi Adil Koçalan temsilciliğinde İstanbul Mecidiyeköy’deki medya merkezinde açılıyor. Aynı zamanda İstanbul Gazeteciler Federasyonu...

TİMBİR ve BHA İstanbul Marmara Bölge Temsilciliği açılıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği, 81 il ve 23 ülkede yapılanmasını sürdürüyor. TİMBİR ve BHA İl temsilciliklerinin ardından Bölge Temsilciliklerini kuruyor.

Bu kapsamda TİMBİR ve BHA İstanbul Bölge Temsilciliği, Kanal 34 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı, TİMBİR Yönetim Kurulu Üyesi Adil Koçalan temsilciliğinde İstanbul Mecidiyeköy’deki medya merkezinde açılıyor.

Aynı zamanda İstanbul Gazeteciler Federasyonu Başkanı da olan Adil Koçalan yaptığı açıklamada TİMBİR Genel Başkan Dr. Süleyman Basa’nın öncülüğünde güçlü kadrosu ile yapılanmasını sürdüren TİMBİR ve BHA’nın Marmara Bölge Temsilciliğini üstlenmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, İstanbul başta olmak üzere bölge illerinde İnternet haberciliği ve televizyon yayıncılığı alanlarında önemli projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.

Koçalan gelecek hafta TİMBİR ve BHA Marmara Bölge Temsilciliği merkezi için açılış töreni düzenleyeceklerini söyledi.

TİMBİR ve BHA İstanbul Marmara Bölge Temsilciliği açılıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.