KISKAÇ-6 Operasyonlarında 42 şüpheli yakalandı

KISKAÇ-6 Operasyonlarında 42 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 14 ilde FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen KISKAÇ-6 Operasyonlarında 42 şüphelinin yakalandığını aktardı. Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarda; sahte kimliklere, çok miktarda Türk Lirasına ve dijital materyale el konulduğunu belirtti. Bakan Yerlikaya paylaşımında, “FETÖ’cülerin...

KISKAÇ-6 Operasyonlarında 42 şüpheli yakalandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


KISKAÇ-6 Operasyonlarında 42 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 14 ilde FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen KISKAÇ-6 Operasyonlarında 42 şüphelinin yakalandığını aktardı. Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarda; sahte kimliklere, çok miktarda Türk Lirasına ve dijital materyale el konulduğunu belirtti.

Bakan Yerlikaya paylaşımında, “FETÖ’cülerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz ” dedi.

KISKAÇ-6 Operasyonlarında 42 şüpheli yakalandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.