Başkan Beyazgül: ”Şanlıurfa fuar şehri olacak”

Başkan Beyazgül: ”Şanlıurfa fuar şehri olacak” BHA Türkiye’nin 81 şehrinden gelen. 150 farklı firmanın  katılımıyla düzenlenen ve yöresel lezzetlerin Şanlıurfalıların beğenisine sunulduğu 12. Gıda – Yöresel Ürünler – Hediyelik Eşya – Tekstil – Giyim ve El Sanatları Fuarı kapılarını açtı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de fuarı ziyaret ederek vatandaşlarla yakından ilgilenerek Şanlıurfa’nın...

Başkan Beyazgül: ”Şanlıurfa fuar şehri olacak”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Beyazgül: ”Şanlıurfa fuar şehri olacak”

BHA

Türkiye’nin 81 şehrinden gelen. 150 farklı firmanın  katılımıyla düzenlenen ve yöresel lezzetlerin Şanlıurfalıların beğenisine sunulduğu 12. Gıda – Yöresel Ürünler – Hediyelik Eşya – Tekstil – Giyim ve El Sanatları Fuarı kapılarını açtı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de fuarı ziyaret ederek vatandaşlarla yakından ilgilenerek Şanlıurfa’nın fuar şehri olacağını kaydetti.

Vatandaşların teveccühü ile karşılanan Başkan Beyazgül, fuarı ziyaret eden vatandaşlarla da yakından ilgilenerek gelen talep ve önerileri dinledi. Vatandaşlara Şanlıurfa’nın fuarlar şehri olmaya devam edeceğini aktaran Başkan Beyazgül, şehrin değiştiğini ve güzelleştiğini ve yeni dönemde, Şanlıurfa’nın daha da güzelleşeceğini kaydetti.

Başkan Güler: ”Vatandaşlarımızı fuara davet ediyorum”

Şanlıurfa’nın fuarlar şehri olma yönünde emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Başkan Beyazgül, ”Bu fuarların devamı gelecektir. Geçmişte de şunu ifade etmiştik, Şanlıurfa fuarlar şehri olacak demiştik. Yetkililerle yapmış olduğumuz görüşmelerde kadın girişimciler fuarı ve diğer fuarlar konusunda daha sık fuarlar yapılması konusunda bir prensip anlaşması da yaptık. Fuarların memleketimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Beyazgül: ”Şanlıurfa fuar şehri olacak”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.