KodAğrı Yarışması’na başvurular başladı

KodAğrı Yarışması’na başvurular başladı Servet ARSLAN/AĞRI-BHA Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen KodlAğrı Yarışması’na katılmak isteyen öğrenciler için başvuru süreci başladı. Yarışma, öğrencilerin teknolojiyi kullanarak yaratıcı ve girişimci projeler üretmelerini amaçlıyor. Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin yaratıcılık, eleştirel düşünme, iletişim ve işbirliği becerilerini geliştirmek, teknolojiyi kullanarak üretken ve girişimci bireylerin önünü açmak amacıyla...

KodAğrı Yarışması’na başvurular başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KodAğrı Yarışması’na başvurular başladı

Servet ARSLAN/AĞRI-BHA

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen KodlAğrı Yarışması’na katılmak isteyen öğrenciler için başvuru süreci başladı. Yarışma, öğrencilerin teknolojiyi kullanarak yaratıcı ve girişimci projeler üretmelerini amaçlıyor.
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin yaratıcılık, eleştirel düşünme, iletişim ve işbirliği becerilerini geliştirmek, teknolojiyi kullanarak üretken ve girişimci bireylerin önünü açmak amacıyla KodlAğrı Yarışması düzenliyor. Yarışmaya, il genelindeki tüm ortaokul ve lise öğrencileri katılabiliyor.
Yarışmaya başvurmak isteyen öğrenciler, 19 Nisan tarihine kadar https://kodlagri.gov.tr/basvuru/ adresinden online olarak başvurularını yapabilecekler. Yarışma, ön değerlendirme 24 Nisan, finale kalan adayların ilan edilmesi 2 Mayıs, proje sunumları 6-10 Mayıs, son değerlendirme 28 Mayıs ve ödül töreni 30 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Yarışmanın önemine vurgu yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, “KodlAğrı Yarışması, öğrencilerimizin teknolojiye olan ilgisini artırmak, onları kodlama, robotik gibi alanlarda yetkinleştirmek ve geleceğin mesleklerine hazırlamak için önemli bir fırsat sunuyor. Yarışmaya katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.
KodAğrı Yarışması’na başvurular başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.