TCG BURGAZADA Doğu Akdeniz’de Aktif

TCG BURGAZADA Doğu Akdeniz’de Aktif BALIKESİR-BHA Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, TCG BURGAZADA’nın NATO Müttefik Deniz Komutanlığı Deniz Muhafızı Harekatı 2024-1 komutasını devraldığı ve Doğu Akdeniz’de keşif, gözetleme ve karakol görevine başladığı duyuruldu. Bakanlık, 5 Şubat 2024 tarihinde Mersin limanında gerçekleştirilen devir teslim töreninde geminin yeni görevine hazırlandığını belirtti. Ayrıca, Deniz Muhafızı Harekatı kapsamında...

TCG BURGAZADA Doğu Akdeniz’de Aktif

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TCG BURGAZADA Doğu Akdeniz’de Aktif

BALIKESİR-BHA

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, TCG BURGAZADA’nın NATO Müttefik Deniz Komutanlığı Deniz Muhafızı Harekatı 2024-1 komutasını devraldığı ve Doğu Akdeniz’de keşif, gözetleme ve karakol görevine başladığı duyuruldu.

Bakanlık, 5 Şubat 2024 tarihinde Mersin limanında gerçekleştirilen devir teslim töreninde geminin yeni görevine hazırlandığını belirtti. Ayrıca, Deniz Muhafızı Harekatı kapsamında SAT komandoları tarafından gemiye çıkma eğitimlerinin gerçekleştirildiği ve bu süreçle ilgili fotoğrafların da paylaşıldığı ifade edildi.

 

TCG BURGAZADA Doğu Akdeniz’de Aktif

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.