Göğü ısıtamazsınız, binanızı mantolayın!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) tarafından düzenlenen Anadolu Buluşmalarının 34.’sü Samsun’da gerçekleşti. Enerji verimliliği konusunda vatandaşları bilgilendirmek ve bu alanda farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan Anadolu Buluşmalarının Samsun ayağına kentteki önemli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Mehmet YAZICI / SAMSUN – BHA STK’LAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ Etkinliğe konuşmacı olarak Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Munyar, VERİMDER...

Göğü ısıtamazsınız, binanızı mantolayın!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) tarafından düzenlenen Anadolu Buluşmalarının 34.’sü Samsun’da gerçekleşti.

Enerji verimliliği konusunda vatandaşları bilgilendirmek ve bu alanda farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan Anadolu Buluşmalarının Samsun ayağına kentteki önemli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Mehmet YAZICI / SAMSUN – BHA

STK’LAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
Etkinliğe konuşmacı olarak Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Munyar, VERİMDER Dernek Başkanı Çağdaş Korkmaz ve Ekonomi Gazetesi Koordinatörü Didem Enyar Ünlü katıldı. Etkinlikte konuşan TGC Başkanı Vahap Munyar, küresel ısınmanın yarattığı olumsuz etkiler nedeniyle harcanan enerjinin küresel zararlarını engellemek amacıyla verimli kullanılması gerektiğini söyledi.

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONUŞULDU
Samsun Sheraton Otelde düzenlenen etkinliğe Samsun’daki Sivil Toplum Kuruluşları da büyük ilgi gösterdi. Özellikle yapılarda mantolamanın mutlaka uygulanması gerektiğinin altını çizen konuşmacılar, enerji yalıtımı olmayan binalarda maddi kayıpların yüksekliğine dikkat çekti.  İklim değişikliği, enerji verimliliği ve enerji tasarrufu anlamında çözüm odaklı yapılabileceklerin karşılıklı olarak tartışıldığı etkinliğin son bölümünde konuşmacılar katılımcıların sorularını yanıtladı.

Göğü ısıtamazsınız, binanızı mantolayın!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.