Elazığ’da kaçak sigara operasyonu

Elazığ’da kaçak sigara operasyonu Sıtkı TAŞEL/BHA-ELAZIĞ Bölgede huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla yapılan istihbari çalışmalar sonucunda E.B. isimli şüphelinin kaçak tütün sattığı bilgisine ulaşıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphelinin işyerinde arama yapılmıştır.Arama sonucunda (10.600) adet içi tütün doldorulmuş bandrolsüz Sigara, (81) kilogram tütün ve çeşitli kaçak malzeme ele geçirildi. Şüpheli hakkında yasal...

Elazığ’da kaçak sigara operasyonu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da kaçak sigara operasyonu

Sıtkı TAŞEL/BHA-ELAZIĞ

Bölgede huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla yapılan istihbari çalışmalar sonucunda E.B. isimli şüphelinin kaçak tütün sattığı bilgisine ulaşıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphelinin işyerinde arama yapılmıştır.Arama sonucunda (10.600) adet içi tütün doldorulmuş bandrolsüz Sigara, (81) kilogram tütün ve çeşitli kaçak malzeme ele geçirildi. Şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamak maksadıyla faaliyetlerini azim ve kararlılıkla sürdürmektedir” denildi.

Elazığ’da kaçak sigara operasyonu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.