Milletvekili Kaan Koç: “Ardahan Genelinde Çalışıyoruz”

Milletvekili Kaan Koç: “Ardahan Genelinde Çalışıyoruz” ARDAHAN-BHA AK Parti Milletvekili Kaan Koç, Ardahan genelini etkisi altına alan yoğun kar yağışında kriz masası kurduklarını açıklayarak, İl Belediyesinin yol ulaşımında ve kar temizlemede sınıfta kaldığını, ilçe Belediyelerin görevlerini başarıyla yerine getirdiğini söyledi. İL ÖZEL İDARE VE KARAYOLLARI EKİPLERİMİZ İL MERKEZİNDE DE ÇALIŞIYOR Vatandaşların zor durumda kaldığını ancak...

Milletvekili Kaan Koç: “Ardahan Genelinde Çalışıyoruz”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Kaan Koç: “Ardahan Genelinde Çalışıyoruz”

ARDAHAN-BHA

AK Parti Milletvekili Kaan Koç, Ardahan genelini etkisi altına alan yoğun kar yağışında kriz masası kurduklarını açıklayarak, İl Belediyesinin yol ulaşımında ve kar temizlemede sınıfta kaldığını, ilçe Belediyelerin görevlerini başarıyla yerine getirdiğini söyledi.

İL ÖZEL İDARE VE KARAYOLLARI EKİPLERİMİZ İL MERKEZİNDE DE ÇALIŞIYOR

Vatandaşların zor durumda kaldığını ancak tüm olanakları seferber ederek sorunları çözmeye çalıştıklarını belirten Milletvekili Koç, “Ardahan genelinde yaşanan süreci büyük bir titizlikle takip ediyoruz. Bu zor süreçte memleketteyiz. İl Özel İdare ve Karayolları ekiplerimiz kardan etkilenen 226 köyün ulaşımını sağlamak için büyük bir gayret gösteriyor. Fırsat buldukça Küçük Sanayi Sitesi, Yenimahalle, Atatürk ve Gürçayır mahalleleri başta olmak üzere kent merkezinde Özel İdare ekiplerimiz yol açıyor ve çalışıyor. Bu anlamda zor koşullarda görevlerini ifa eden Özel İdare ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.  

TÜM SÜRECİ KOORDİNE EDİYORUMMilletvekili Kaan Koç, tüm süreci koordine ettiğini belirterek, şunları söyledi: “2 gündür yoğun mesai harcayan Valiliğimiz başta olmak üzere İl ve ilçe Belediyelerimiz ile personellerine, İl Özel İdare personellerimize, Karayolları ekiplerimize, Afad, Tedaş ve Sağlık personellerine teşekkür ediyorum. Devletimizin tüm imkanlarıyla Merkez, 5 ilçe ve 226 köyümüzün yanındayız.”

Milletvekili Kaan Koç: “Ardahan Genelinde Çalışıyoruz”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.