Kaan Koç’tan hava durumu raporu

Kaan Koç’tan hava durumu raporu ARDAHAN-BHA AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, şehirde yaşanan yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.  Koç, “Kıymetli Hemşehrilerim; Şehrimizde an itibarıyla yoğun kar yağışı ve fırtına devam etmektedir. Vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının dışında dışarıya çıkmamalarını rica ediyorum” ifadelerini kullandı. Ardahan’da görev yapan kamu kurumları ve kuruluşlarının...

Kaan Koç’tan hava durumu raporu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaan Koç’tan hava durumu raporu

ARDAHAN-BHA

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, şehirde yaşanan yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

 Koç, “Kıymetli Hemşehrilerim; Şehrimizde an itibarıyla yoğun kar yağışı ve fırtına devam etmektedir. Vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının dışında dışarıya çıkmamalarını rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ardahan’da görev yapan kamu kurumları ve kuruluşlarının yoğun mesai harcadığını belirten Milletvekili Koç, özellikle Belediyeler, Özel İdare, Karayolları, Afad, TEDAŞ ve sağlık personellerine teşekkür etti.

Koç’un uyarı ve teşekkür mesajı, Ardahan’da kar yağışı ve fırtınanın etkisini artırdığı bir dönemde önem taşıyor. Vatandaşların güvenliği ve sağlığı için alınması gereken önlemlere dikkat çekerek, yoğun mesai harcayan kamu çalışanlarını da takdir eden Koç,  Ardahanlıların birlik ve dayanışma içinde bu zorlu süreci atlatması temennisinde bulundu.

Kaan Koç’tan hava durumu raporu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.