Sınıflandırma sonuçları açıklandı

Sınıflandırma sonuçları açıklandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Şubat/Mart ve Nisan 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçlarının açıklandığını belirtti. paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Şubat/Mart ve Nisan 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları dışardan müdahaleye kapalı yazılım vasıtasıyla, sınıflandırma kurulu huzurunda...

Sınıflandırma sonuçları açıklandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala



Sınıflandırma sonuçları açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Şubat/Mart ve Nisan 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçlarının açıklandığını belirtti. paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Şubat/Mart ve Nisan 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları dışardan müdahaleye kapalı yazılım vasıtasıyla, sınıflandırma kurulu huzurunda belirlenmiştir. Sonuçları e-Devlet ve askerlik şubelerinden öğrenebilirsiniz.”

Sınıflandırma sonuçları açıklandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.