Karesi Belediyesi 4 Mevsime Hazır

Karesi Belediyesi 4 Mevsime Hazır Fen İşleri Müdürlüğü’nden Yol Düzenlemesi Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok noktasında bozulan kaldırım, yol, bordür ve tretuvarların tamiratını gerçekleştiriyor. Asfalttan yol çalışmalarına, çevre düzenlemesinden boş arsaların temizliğine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan belediye, kış aylarına girerken altyapıda güçlendirme çalışmalarına ağırlık veriyor. Park Ve Bahçeler Müdürlüğü’nden Yeşil...

Karesi Belediyesi 4 Mevsime Hazır

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karesi Belediyesi 4 Mevsime Hazır

Karesi Belediyesi 4 Mevsime Hazir 1

Fen İşleri Müdürlüğü’nden Yol Düzenlemesi

Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok noktasında bozulan kaldırım, yol, bordür ve tretuvarların tamiratını gerçekleştiriyor. Asfalttan yol çalışmalarına, çevre düzenlemesinden boş arsaların temizliğine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan belediye, kış aylarına girerken altyapıda güçlendirme çalışmalarına ağırlık veriyor.

Park Ve Bahçeler Müdürlüğü’nden Yeşil Doku Güçlendirme

Aynı zamanda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de ilçedeki parklarda çim biçme, bitkilendirme, tohumlama ve ağaç budama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Oyun parklarında yapılan tadilatlarla vatandaşların daha güvenli ve keyifli vakit geçirmeleri sağlanıyor.

Karesi Belediyesi 4 Mevsime Hazir 2

Haşere İle Etkili Mücadele

Karesi Belediyesi ekipleri, sadece altyapı ve yeşil alanlarda değil, aynı zamanda haşere ile mücadelede de aktif rol alıyor. İlçede sivrisinek, böcek ve diğer zararlı organizmalarla etkili bir mücadele yürütülerek, vatandaşların sağlığı korunuyor.

Vatandaş Taleplerine Hızlı Cevap

Belediye ekipleri, sadece planlı çalışmalara değil, aynı zamanda vatandaşların taleplerine de hızlı bir şekilde cevap veriyor. Asfalttan yol çalışmalarına, çevre düzenlemesinden kırsal mahallelerdeki ortak kullanım alanlarındaki çalışmalara kadar birçok alanda Karesililere kesintisiz hizmet sunuluyor.

Karesi Belediyesi 4 Mevsime Hazir 3

 

Karesi Belediyesi 4 Mevsime Hazır

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.